Kennel Brufinn

Blogi

Ullan ja Tehon muksut lähtivät omiin koteihinsa. Uroksen lähtivät isänsä jalanjäljillä tullin työstekijöiksi.

Kertun pennut syntyivät perjantaina 8.7.2022. Pentuja oli 12kpl, mutta maailmaan selvisi elossa 10kpl. Näistä 6 urosta (3 keltaista ja 3 mustaa) ja 4 narttua (1 keltainen ja 3 mustaa). Kaikille narttukyselijöille ei pentua riitä, mutta minun pitää nyt vielä tarkastaa mutta voi olla että uroksissa olisi yksi vapaa pentu. Ilmoitan kyselijöille mahdollisimman pian tilanteesta.

Naava ja Armi on molemmat todettu tiineeksi! Armin pentueeseen otan varauksia vielä vastaan.

Suoranaista pentuhulinaa siis tiedossa kesäksi ja syksyksi. Tämän jälkeen seuraavat pentueet jotka syntyvät kotonani mahdollisesti vasta vuoden päästä!

Oma lauma voi hyvin, hiukan ollaan treenattukkin. Muutamia taipparipäiviä on tullut järjestettyä kasvateille. Hienosti moni kasvatti on kokeissa pärjännyt, en enää pysy yhtään mukana kaikissa hienoissa tuloksissa mitä te koirienne kanssa saavutatte. Ylpeä olen teistä kaikista!

Omasta laumasta Tirri on mahdollisesti löytänyt uuden kodin ja se lähtee nyt kesällä koehoitoon.

Olen itse vielä heinäkuun lomalla palkkatöistä. Voin keretä viimeisillä viikoilla treenailemaan kasvatin omistajien kanssa täälä Ylöjärvellä jos kiinnostusta ilmenee. Olkaa yhteydessä! :)

Elokuussa on tulossa jälleen alle 2v koirien Derby Heinolassa. Sinne voivat osallistua Easy, F ja G-pentueet halutessaan. Kannustan kaikkia mukaan, itse tulossa Karman kanssa!

Muuten kaikille oikein ihanaa kesää! Nurkan takana odottaa jo metsästyskausi!

12. heinä, 2022