Kennel Brufinn

Blogi

Poliisien huumekoirien SM1 2021: Brufinn Wild Lide "Retu"

Vankilakoirien kisojen SM1 2021: Brufinn Zefyros "Körri"

Vankilakoirien kisojen SM2 2021: Brufinn Must Be Mind Trick "Santtu"

Huikeaa, paljon Onnea!!

Brufinn I ja H-pentueet lähtivät maailmalle ja elämä on lähtenyt rullaamaan uusissa kodeissa oikein hienosti. :) Olin itse lokakuussa leikkauksessa ja olen toipunut siitä onneksi hyvin ja elämä jatkuu normaaleissa urissa ja olen taas myös normaalisti töissä. Joten vastailen kaikenlaisiin kyselyihin yleensä vasta arki-iltoita, ja viikonloppuisin. Yleensä minua on kuitenkin viikonloppuisin vaikea tavoittaa muiden kiireiden vuoksi.

Seuraavat pentusuunnitelmat on nyt tehty ja julkaistu. Rilla on astutettu Figolla ja on tiine, pentujen odotetaan syntyvän joulukuun lopussa. Pennut olisivat luovutusikäisiä helmikuussa -22. Lisätietoja: Rilla&Figo talvi -21

Keväällä on tarkoitus astuttaa sijoitusnarttuni Armi ja Ulla. Ne juoksevat helmi/maaliskuussa ja pennut syntyivät huhtikuun tienoilla ja pennut olisivat touko/kesäkuussa -22 luovutusikäisiä. Näistä pentueista lisätietoja: Rilla&Figo talvi -21   ja    Ulla&Teho kevät -22

Näillä näkymin näiden jälkeen seuraavat pentueet ovat joko aivan loppuvuodelle -22 tai vasta alku vuoteen -23. Nämä varmistuvat vasta syksyllä 2022, joten niistä ei laiteta lisätietoja yhtään aikaisemmin, eikä syksyn -22 pentueita kannata kysellä ennenkuin mahdolliset syksyn suunnitelmat on julkaistu.

Brufinn kennelille on myönnetty vuonna 2021 Kennelliiton Vuolasvirta palkinto.

Vuoteen 2021 on mahtunut paljon niin henkilökohtaisessa elämässä kuin kasvatuksenkin parissa, niin ylä- kuin alamäkiäkin ja välillä matka on ollut hyvin raskasta. Asioihin pitää kuitenkin osata ja oppia suhtautumaan. Olen saanut iloita kasvattieni hienoista uusista valiotitteleistä 2021x3kpl, virkakoirapuolen SM tuloksistax3 (joista 2 voittoa), sekä piirinmestaruuksistax2kpl ja muista upeista tuloksista niin monessa eri lajissa. Olen iloinen että kasvattieni kanssa nautitaan yhteisestä tekemisestä oli se sitten metsästys tai rallytoko tai vaeltaminen tai mitä vain.

Hyviä luustollisia terveystuloksia on kasvateilleni tullut tänä vuonna -21, mutta myös pari huonoa kyynärää (onneksi kumpikaan koira ei ainakaan toistaiseksi oireile etupäätään), kuin myös parilla muulla kasvatilla on muussa terveydessä ollut epäonnea vuonna 2021. Näitä väkisinkin kohtaa jokainen kasvattaja jossakin vaiheessa.

Vuosi 2021 on kuitenkin lopuillaan ja katseet käännetään jo kohti vuotta 2022. Kaikille kasvateilleni ja omistajilleen parempia aikoja ja rauhallista joulunodotusta. Muistakaa varoa vuodenvaihteessa ilotulitusten kanssa, ettei koirien kanssa käy vahinkoa.

22. marras, 2021