Kennel Brufinn

Blogi

Vankiloiden väliset huumekoirien SM-kisat saatiin tänään päätökseen Kuopiossa (7-9.9.2021)
Sukevan vankilan ohjaajat Ville ja Antte veivät Brufinn koirineen voiton ja hopean!
Brufinn Zefyros "Körri" & Ville nappasivat mestaruuden ja Brufinn Must be Mind Trick "Santtu"& Antte hopean!

Körri on lajissaan nuorin mestari ja ensimmäistä kertaa tuplavoitto saatiin samalle vankilalle.
Ihan huikeaa, paljon Onnea ohjaajille. Kasvattajana olen nöyrän ylpeä tuloksistanne!

Mukana kisassa oli myös viime vuoden hopeamitalistit Riihimäen vankilasta Brufinn Wish For A Kiss "Siiri"&Piia

Meillä on myös uusi valio: FI VPVA Brufinn Must Be Mad MAx "Jedi"&Minna saivat kasaan 3xVOI1 tulosta vepestä ja Jedi sai tittelin FI VPVA nimestä eteen! Paljon Onnea. Tämä tietää taas sitä että kasvattajan pitäisi hommata uudelle valiolle valiolahjat. Josko saisin aikaiseksi tämänkin piakkoin :)

Muita asioita:

Brufinn Beretta "Käpsy" on lähtenyt metsästävään kotiin koeajalle. Toivottavasti siitä kuoriutuu hieno metsästyskoira!

Brufinn True Optimist "Opri" löysi kasvatin omistajan pojan luota oman rakastavan perheensä <3 Tulevaisuudessa Oprin on tarkoitus päästä myös käymään silloin tällöin sorsalla.

- Omista koirista Karma kävi virallisissa PEVISA tutkimuksissa ja on terve tyttö <3 Foxyn kanssa startattiin ekassa nome-b kokeessa ALO2 tuloksen verran. Foxy oli oikein pätevä nuori tyttö. Vielä yhteen nome-b kokeeseen olen Foxyn ilmoittanut ja Karman taippareihin. Yhdessä WT kokeessakin pitäisi käydä starttaamassa. Sitten on tämä vuosi paketissa kokeiden osalta. Koirat ovat päässeet myös muutamia kertoja käymään metsällä ja hyvin ovat toimineet.

Pentueet:

Quilan&Hyden ihanat pallurat ovat syntyneet. Emä ja pennut voivat hyvin. Tämän pentueen nimi teema tulee isältä ja ne ovat Brufinn Irish- alkuliitteellä. Yhdelle nartulle etsin yhteistyökykyistä metsästävää tai rodunomaisia lajeja harrastavaa sijoituskotia. Jos olet kiinnostunut niin olethan yhteydessä. Pentuja saa tulla katsomaan la 2.10 ja la 9.10. Pennut luovututetaan lokakuun viimeinen viikonloppu 29-31.10.2021.

Nitan&Ferron pentujen synnytys lähestyy. Odotan pentujen syntyvän ensi viikolla. Jännitettävää siis riittää. Katsotaan synnytyksen jälkeen onko Nitan pennuista vapaana pentuja. Nitan&Ferron pentujen katsojat otan käymään 29-31.10 viikonloppuna ja pennut tulevat olemaan luovutusikäisiä 12-14.11 viikonloppuna.

Seuraavat Brufinn pennut ovat suunnitelmissa sitten alkuvuoteen Brufinn Rare Diamond "Rillalle". Rillan juoksuja odotetaan alkavaksi joulukuussa 2021, näin pennut syntyvät helmikuussa 2022 ja ovat luovutusikäisiä maaliskuun lopussa/huhtikuun alussa. Uroksen julkaisen myöhemmin.

Pidemmälle kevääseen/alku kesään on sitten suunnitteilla astuttaa kaksi sijoitusnarttuani: Brufinn Wish For Happiness "Ulla" ja Salomäki EC Benelli "Armi". Yhdistelmät julkaistaan myöhemmin.

16. syys, 2021