Kennel Brufinn

Blogi

Ensiksi Rauhallista Joulua kaikille kasvatin omistajilleni, ystäville ja yhteistyökumppaneille!

Vuoden vaihde on pian täällä ja toivotaan parempaa vuotta kuin tämä korona vuosi!

Vuoden vaihde tietää taas rakettien paukkumista ja koirien paikka on silloin sisätiloissa turvallisessa ympäristössä etteivät ne pääse paukkuja säikähtämään ja esim karkaamaan. Viekää ennen klo:18.00 koirat käymään tarpeillaan ja seuraavan kerran vasta aamulla kun rakettishow on ohi. Näin meillä toimitaan vaikka omat koirani eivät raketeista välitä, en kuitenkaan ota riskiä että niistä tulee rakettisäikkyjä yhden huonon kokemuksen takia. Jos ja kun koiraa käyttää ulkona ennen "shown" alkamista niin hihna/panta mahdollisesti vielä + valjaat ja toinen hihna varmistamassa ettei mahdollisen säikähdyksen hetkellä esim nuori/pentu koira pääse karkaamaan pannastaan. Joka vuosi näitä karanneita koiria etsitään etsijäkoirien avulla seuraavalla viikolla. Toivon että tässä joukossa ei ole kasvattejani tänäkään/ensi vuonna!

Hissun ja Taran pennut ovat varattuja ja lähtevät tammikuun aikana omiin koteihinsa. Kyselyitä oli todella paljon ja myös paljon mukavia koteja, mutta vain osalle riitti oma pentu. Onneksi pentu suunnitelmia on monella kasvattajalla nyt keväällä niin toivottavasti sieltä löytyy jokaiselle sopiva oma pentu.

Astutin tälle vuotta vielä "Quilan" ja jos kaikki menee hyvin niin sen pennut syntyvät helmikuun alkupuolella ja ovat luovutuksessa maaliskuussa. Pentue on metsästyslinjainen ja myydään harrastaviin/metsästäviin koteihin. Käy kurkkaamassa yhdistelmän sivut: Quila&Barkley

Kesäksi 2021 ei ole suunnitteilla pentueita! Jos näiden jälkeen pentuja vuonna 2021 tehdään niin suunnitelmat sijoittuvat loppuvuodelle syksyyn/talveen 2021.

22. joulu, 2020