Kennel Brufinn

Blogi

Taran ja Hissun pennut näyttäisivät olevan löytäneet omat kotinsa, pennut ovat alustavasti varattuja. Kaikille pennun kyselijöille ei valitettavasti mitenkään riittänyt omaa pentua. Kiitos kaikille mielenkiinnosta Hissun ja Taran pentueita kohtaan! Toivottavasti löydätte omat pentunne kevään aikana.

Vielä yksi pentue on laitettu alulle nyt joulukuussa 2021. Metsästyslinjainen pentue: Chilihunters Aquila Pomarina "Quila" on astutettu Annaloughan Barkley "Barkleylla".

Quila on Tobinan kasvatti ja sillä on jo yksi pentue Chilihunters kennelnimellä. Barkley on nuori lupaava Englannintuonti jonka isänpuolen sukua olen nähnyt kokeissa Briteissä ja ne ovat tehneet vaikutuksen minuun. Jos kaikki käy hyvin niin Quilan pennut syntyvät helmikuussa ja ovat luovutusikäisiä maalikuun lopussa 2021. Tämän pentueen jälkeen seuraavat suunnitelmat menevät syksyyn ja loppuvuoteen 2021. Loppu kevääksi/kesäksi ei ole pentueita suunnitelmissa vaan keskityn koekauden kasvatteihin ja omiin koiriin.

Vuosi 2021 tulee olemaan Brufinn kennelin juhlavuosi kun kenneli täyttää 10vuotta. Ensimmäinen etappi on saavutettu ja eteenpäin porskutellaan. Käy katsomassa mitä juhlavuodelle on suunnitelmissa: Tapahtumat 2021

11. joulu, 2020