Kennel Brufinn

Blogi

Naava on tiineenä! Dopeyn ja Naavan mustat pennut syntyvät elokuun alkupuolella ja ovat luovutusikäisiä syyskuun lopussa. Molemmat vanhemmat ovat terveitä, hyväluonteisia koiria ja niitä kumpaakin käytetään metsästykseen. Lisätietoja yhdistelmästä: Naava&Dopey

Jos etsit itsellesi mukavaa peruskoiraa metsästykseen ja harrastuksiin etkä tarvitse sitä ferraria/koetykkiä niin tässä voisi olla sinulle sopiva yhdistelmä. Pentueen isä Dopey on puhtaasti metsästyslinjainen erittäin energinen ja vahva hermoinen työmyyrä, ja koetykki. Naava taas on mukava perhekoira ja tasainen työmyyrä käytännön metsästyksessä. Sen puurtaminen on tasaisen varmaa enemmän kuin räjähtävää voimaa. Toivon yhdistelmän tasapainottavan toisiaan. Pentujen pitäisi vanhempien perusteella on vahvarunkoisia ja hyväturkkisia metsästyskoiria.

Jos kiinnostuit pentueesta niin katso pentueen oma sivu mutta lue myös: Info Pennunostajalle

Haluan ensisijaiset yhteydenotot sähköpostilla, jos ajatuksemme pentueesta ja koiran ostamisesta minulta kohtaavat niin voimme keskustella ajatuksista enemmän puhelimitse. Kun otat yhteyttä kerro laajasti mihin tarkoitukseen haet koiraa ja mikä on koirakokemuksesi ennestään. Minkälaiseen elämäntilanteeseen/perheeseen ja mihinpäin Suomea koira on hakusessa. Yhteystiedot kannattaa myös jättää: nimi + puhelinnumero. Yleensä tuo puhelinnumero tuntuu unohtuvan kun sähköpostilla ollaan yhteydessä. :)

6. heinä, 2020