Kennel Brufinn

Blogi

Hei. Heinäkuun alussa olisi nyt tarkoitus tuotetilausta:

- hyvälaatuisia vetoketjullisia huppareita Brufinn logolla selkään (ja eteen saa pienellä rintaan esim koiran nimen) Esimerkki kuva. (tätä tilatessa: laita mikä väri, koko ja mikä malli: on naisten ja miesten mallia)

Hintaa hupparille tulee 68€ (sis. alv24%) + tarvittaessa postikulut

- Pipoja Brufinn logolla (kultainen väri)

Pipoja tulee olla vähintään 20kpl että tilaus kannattaa. Silloin hinta on 13€/pipo (sis. alv24%). Jos vain 10kpl pipoja niin hinta 18€/pipo (sis. alv24%)

- Lippiksiä:

Lippiksiä pitää saada vähintään 13kpl tilattua että saadaan noilla hinnoilla. Lippiksiin tulee valoinen brodeeraus koiran pää + Brufinn labradors teksti siihen viereen (esimerkki kuva löytyy alta). Kaikkiin hintoihin lisätään postikulut jos ei jossakin nähdä.

Army mallin lippis Brufinn Labradors brodeerauksella noin 17€ (sis. alv 24%) (riippuen tilausten määrästä hinta voi hiukan nousta tai laskea)

Sandwich lippis Brufinn Labradors brodeerauksella noin 16,5€ (sis. alv 24%) (riippuen tilausten määrästä hinta voi hiukan nousta tai laskea)

Olemme tilaamassa myös nyörireppuja 12€ (monta eri väriä) ja reppuja 20€ monta väriä Brufinn logolla (logo tulee näihin mustalla). Näiden tilaukset tehdään jo tulevalla viikolla. Joten näihin nopea tilaus (reppu + nyörireppu).

ALLA PITKÄ LISTA KUVIA TILATTAVISTA TUOTTEISTA, Selailkaa rauhassa!

Jos olet kiinnostunut tilaamaan niin laita mulle s-postiin tilaus: mikä tuote, mikä väri, kuinka monta, omat yhteystietosi: nimi, puh, kotiosoite, s-posti: katri.nevalainen(@)suomi24.fi

1. heinä, 2020