Kennel Brufinn

Blogi

Niin vaan aika rientää. Brufinn B-pennut ovat muuttaneet jo omiin koteihinsa: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI27933%2F20&R=122

Näistä Spessu ruskeista tyypeistä toivottavasti kuullaan vielä myöhemminkin. :)

Lyytin pennut syntyivät keskiviikkona. Emä ja pennut voivat hyvin. Pennut olivat kovin pieniä mutta toki reippaita syntyessään ja olen odottanut koko edellisen viikon ennenkuin otan yhteyttä pennunvaraajiin. Olen yhteydessä nyt alkuviikosta!

Pennut tulevat olemaan alustavasti varattuja eikä millään kaikille mukaville pennun kyselijöille tule riittämään näistä omaa pentua.

Kunhan nämä mukulat saadaan onnellisesti maailmalle niin seuraavat pennut on suunnitteilla vasta alkuvuoteen 2021. Loppuvuosi 2020 keskitytään treenaamaan, avittamaan kasvatin omistajia nomessa ja ennen kaikkea odotetaan jo kovasti metsästyskautta alkavaksi.

Brufinn Z-pentueesta kuului ikävä uutinen. "Rommilla" löytyi olasta muutosta joka vaatii leikkaushoitoa. Tosi kurjaa nuorelle koiralle ja sen omistajalle. Olka on nivelistä yleensä se "helpoin" korjattava ja koirasta saa yleensä vielä mukavan harrastus ja metsästyskaverin tämänkin jälkeen, mutta toki en tällaista yhdellekkään kasvatilleni toivo. Jalostuksen vaiva tulee estämään. Pahoittelut Anu "Rommin" todella huonosta tuurista :( Nyt toivotaan, että muut pentueen mukulat pysyisivät terveinä.

Brufinn K-pentueen ainoalla nartulla ja Brufinn Y-pentujen emällä (pian 5v) todettiin keväällä 2020 kilpirauhasen vajaatoiminta. Lääkitys on aloitettu ja Muikku on jo pirteämpi. Seurataan vointia ja sairautta lisää Muikun omistajan Jenny Hiekon kanssa.

25. touko, 2020