Kennel Brufinn

Blogi

Tosiasia on että Korona virus on nyt Suomessa ja toimenpiteet tartuntojen hallinnassa pitämiseksi muuttuvat päivittäin. Luultavasti sairastumishuippu nähdään vasta myöhemmin keväällä. Moni koe/koulutus/kokoontuminen tämän takia nyt peruuntuu valitettavasti.

 

Brufinn Z, ja A-pentujen pentutapaamiset on pakko suunnitella vasta kesäksi, siitä lisää myöhemmin.

 

Heli Siitarin koulutus piti perua viime viikonlopulta ja kouluttajan kanssa mietitään korvaavaa koulutusajankohtaa joka siirtyy luultavasti syksylle.

 

Brufinn kenneltreffit ovat suunniteltu pidettäväksi viikkoa ennen juhannusta 13-14.6.2020, tämäkin voi vielä muuttua. Seuraan siis tiiviistii miten asiat etenevät ja tarvittaessa myös kenneltreffit joudutaan tältä vuodelta perumaan. Mutta jotta emme kiirehdi asioiden edelle niin kenneltreffien tilannetta katsotaan kokonaan uudestaan huhtikuun lopussa/toukokuun alussa kun varmasti tiedämme Suomen tilanteen jo huomattavasti paremmin. Joten mahdolliset ilmoittautumiset otetaan vastaan vasta toukokuussa 2020/samoin mahdollinen kenneltreffien peruminen ilmoitetaan silloin.

Vuoden 2021 kenneltreffit ovat jo suunnitteilla joten jos tämän vuoden peruuntuu niin sitten seuraavana vuonna uudestaan.

Pitäkää itsestänne, läheisistänne ja koiristanne huolta.

t. Katri Nevalainen, kennel Brufinn

16. maalis, 2020