Kennel Brufinn

Blogi

Rillan ja Beileyn muksuista pari muutti omaan kotiinsa viikonloppuna ja loput lähtevät seuraavana viikonloppuna. Aivan hurmaava nelikko joita jään seuraamaan mielenkiinnolla mitä niistä kehittyy.

Kiitos Anu&Perhe hyvin toimineesta yhteistyöstä Rillan sijoituskotina. Rilla siirtyi nyt Anun omistukseen pentujen jälkeen ja jatkamme yhteistyötä Rillan oman pennun kanssa. <3

Opri on siemennetty Samilla ja toivotaan kovasti tiinehtymistä. Nyt odottelemme että pennut saadaan maailmaan maaliskuun loppupuolella <3 Elämme siis jälleen jännittäviä aikoja. :)

Kelit eivät ole olleet kovinkaan talviset tänä talvena, mutta eipä ainakaan ole tarvinnut lumitöillä iltojaan kuluttaa.

Viimeinen fasaanijahti meillä oli helmikuun alkupuolella, kiitos kun saimme tänäkin vuonna olla mukana! Metästyskausi on nyt meidän osalta ohi ja odottelemme jälleen syksyn alkavaa uutta kautta. Pitäisi käydä radalla harjoittamassa haulikkoakin sitä ennen.

Koulutuskausi käynnistyy keväällä:

-Maaliskuussa on tulossa vähikkälässä Heli Siitarin koulutus, muuten täynnä mutta kuunteluoppilaita ja varalle koirakkoja voin vielä ottaa.

-Kelien salliessa aloitellaan yhteiset treenit 2-4 kertaa kuukaudessa dameilla Ylöjärvellä. Tarkoitus ottaa nometokoa/malttia ja siirtyä pikkuhiljaa lajitreeneihin. Laitan Brufinn face ryhmään näistä enemmän.

-Kesäkuussa 12-14.6.2020 Korpilahdella jälleen Brufinn kenneltreffit. Ilmoittautumistiedot/aikataulut/hinnat yritän päivittää maaliskuun alkuun mennessä ja ilmoitan kun ilmoittautuminen on auki!

Koekauden voi aloittaa erilaisilla epävirallisilla kisoilla. Maaliskuussa on etelä-suomessa mölli-WT, Keski-Suomessa Mäntän talvinome ja Kanta-Hämeessä PirkanDamit. Nämä kaikki ovat hyvää treeniä virallisia kevään/kesän kokeita varten.

17. helmi, 2020