Kennel Brufinn

Blogi

Vuosi vaihtui rauhallisesti. Nyt on taas emäntä loman jälkilta tarmoa täynnä!

Stellan&Bensonin pojat muuttivat 27-29.12.2019 omiin koteihinsa. Kaksi lähti virkakoiriksi ja loput metsästys tai harrastuskoiriksi. Toivotan valtavan paljon Onnea kaikille matkaan ja olkaahan yhteydessä kuvin ja kuulumisin. :) Stella siirtyi näin myös pois sijoitusnartuista ja Susannan perheen omistukseen. Kiitos Susanna aivan mahtavasti toimineesta yhteistyöstä! Stellalle pikaista toipumista mammalomasta. :)

Rillan&Beileyn pennut ovat nyt myös syntyneet. Otan 5.1 sunnuntaina kaikkiin pennun varaajiin yhteyttä. Malttakaa odottaa yhteydenottoani.

Opri senkun pihtaa juoksujensa alkua. Ei tässä auta kun odotella. Kevääseen mahdollisesti suunnitteilla Rillan sisko Lyytille myös pennut, riippuen nyt ihan miten Lyyti juoksujaan aloittelee tai sitten sen pennut syksyllä 2020. Quila on astutettu kasvattajansa toimesta ja sen pennut syntyvät Chilihunters kenneliin helmikuun alkupuolella. Oikein kivansukuinen yhdistelmä luvassa!

Uusi vuosi muuten aloitettiin treenien merkeissä ja niin kauan kuin hyviä kelejä ulkona treenaamiseen riittää niin nyt ryhdistäydytään niitä pitämään :)

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!!

2. tammi, 2020