Kennel Brufinn

Blogi

Puolivuotta ollaan eletty hiljaiseloa pennuista. Ollaan saatu harrastaa ja touhuta omien koirien kanssa sekä viettää kesää, kenneltreffejä ja ennenkaikkea keskittyä metsästyskauteen.

Mukavasti olemme päässeet sorsastusreissuille, vaikka vielä sitä omaa tiputusta ei ole tullut. Onneksi muut ampujat ovat huolehtineet että koirilla on ollut töitä. Kävimme myös peltopyyjahdissa ja pari fasaanijahtia ja sorsastuskeikkaa on vielä tulossa, ennekuin kausi on ohi.

Nyt on siis hyvä hetki suunnitella seuraavia pentueita. Stellan kanssa kävimme Ruotsissa syyskuussa tapaamassa aivan ihastuttavaa Bensonia, astutus onnistui hyvin ja pentuja on tulossa marraskuunpuolella.

Sopivasti Rilla aloitti juoksunsa ja se astutetaan näistä juoksuista myös. Kyseessä on siemennyt, joten pidetään peukkuja että saamme onnistumisen <3 Rillan pennut syntyvät sitten vuoden vaihteessa.

Myös Oprille on suunnitteilla mielenkiintoinen pentue talveksi 2020. Opri siemennetään myös Englantilaisella uroksella, joten peukut pystyyn että myös tästä yhdistelmästä saadaan pentuja.

Näissä pentueissa riittää hommaa kevääseen. Kesäksi 2020 ei ole näillänäkymin pentuesuunnitelmia, vaan jos ensi vuonna tehdään muita pentueita niin se ajoittuvat hyvin luultavasti vasta syksyyn/talveen 2020/2021. Kesän ja alkusyksyn haluan aina jos vain mahdollista rauhoittaa treenaamiseen/kisaamiseen sekä metsästykseen omien koirien kanssa.

Hienoja tuloksia ovat kasvattini tehneet pitkin kautta. Saimme tänä vuonna myös 2kpl uusia valioita. Pentuesisarukset Brufinn Must Be Meaninful "Teppo"&Raimo FI KVA JK3 - PK-jäljeltä ja tuorein FI KVA HK3 Brufinn Must Be Mystery "Milli"&Maria - PK hausta! (Brufinn Very-pentueen emä). Valtavasti onnea molemmille koirille ja taitaville sekä ahkerille ohjaajille. <3

18. loka, 2019