Kennel Brufinn

Blogi

Ensiksi Onnea uusi FI KVA Brufinn Must Be Meaningful "Teppo"&Raimo Viitanen PK-jäljeltä viimeinen ykköstulos ja sitä myöten uusi Brufinn FI KVA!

 

Virkakoirakokelaista W ja X-pennuista olen kuullut pelkkää hyvää. Kiitos ohjaajille yhteydenpidosta.

 

Toukokuussa 2019: Brufinn Must Be MindTrick "Santtu"&ohjaaja Antte ahkeroivat kolmepäivää keräten kokemusta vankilakoirien kisassa Oulussa. Kotiintuomisina ruokasäkki huoneistoetsinnän lajivoitosta. Kokonaissijoitus hienosti kahdeksas! Kasvattaja Onnittelee!!

 

FI KVA Brufinn Barcelona "Demi"&Ulla Pihlaja edustivat kolmen muun koirakon joukkueessa Suomea Englannissa Chatworth International Team Event kisassa. Demi&Ulla sekä koko muu tiimi tekivät tasaisen vahvaa työtä koko viikonlopun ja siitä hieno jaettu 5 sija joukkueelle. Onnea koko tiimille, mutta erityisesti Ullalle&Demille.

Touko/Kesäkuun vaihteessa käväisin myös ystäväni kanssa Hollannissa katsomassa IWT-kisaa. Suomesta paikalla oli 3 joukkuetta. Mervi, Mikko ja Maarit tiimi sijoittui 2 sijalle, häviten niukasti 4 pisteellä kokeen voittaneelle Skotlannille! Mervi Salon koirana oli "Copper" joka oli myös top dog 2. Copper on "Armi" sijoitusnarttuni isä. Maaritin koirana oli "Haamu" joka on Brufinn Very-pennuilla isänä. Toinen Suomen tiimi tuli hienosti sijalle 14! Tapahtuma oli kaikintavoin mukava ja siinä ohella vietimme ystävän kanssa miniloman. Kiitos pitää antaa kotona olleille pentue, talo ja koiravahdeilleni: Maarit ja Jenny! <3

 

Hurjasti on kasvatit saaneet myös tuloksia aikaiseksi alku vuoden/kesän aikana. Onnea kaikille! Tuloksia mitä tiedän olen enemmän julkaissut tuolla facebookin puolella. Kuvausikäiset kasvattini ovat käyneet myös mukavasti virallisissa kuvissa ja terveitä muksuja on olleet tulokset yhtä harmillista C/D lonkaa lukuunottamatta. Näille ei aina voi mitään. 

 

Viime viikonloppuna vietettiin Korpilahdella jälleen Brufinn kenneltreffejä. Kiitos osallistujat sekä meidän huippukouluttajat: Pasi Pöppönen, Mervi Salo, Heli Puputti ja Esa Valkonen. Kiitos myös Matkailutila Surkeenjärvi teidän kanssa on aina yhtä mukava tehdä yhteistyötä. On jokavuosi mukava kokoontua näkemään kasvatin omistajia ja kasvatteja tämän mukavan tapahtuman puitteissa. Voimaannuttava viikonloppu jonka myötä jaksaa taas katsoa ensi vuoteen.

 

Ensi vuoden Brufinn kenneltreffien aika ja paikka on samat eli viikkoa ennen juhannusta 12-14.6.2020 Korpilahdella Matkailutila Surkeenjärven tiluksilla. Kouluttajatkin on jo saatu ensi vuodelle: Sanna Lähdeoja, Pasi Tikka sekä Pauliina Ahola (Kennel Reedrunner's). Joten aika kannattaa laittaa taas ajoissa kalenteriin ja tervetuloa ensi vuonnakin mukaan!

 

Tämän vuoden seuraava koulutus on Iben Pytlikin (kennel Batmoors, Tanska) koulutus Teiskossa 6-7.7.2019. Koulutuspaikat ovat jo täynnä, mutta kuuntelemaan ja malttikoirakko paikkoja on vielä vapaana. Itse osallistun myös KHN:n järjestämään Philippa Williamsin koulutukseen heinäkuun lopussa. Siitä ei sitten olekkaan enää pitkäaika metsästyskauden alkuun! Ja järjestetään koulutuksia lisää sitten keväällä jos kiinnostusta riittää. 

 

Meillä on nyt myös pentulaatikko hiljentynyt hetkeksi. Muikun ja Kaoksen muksut ovat lähteneet omiin koteihinsa. Muikun sijoitussopimus on saatu onnellisesti päätökseen ja sen omistajuus siirtyi nyt Jennylle perheineen. Lämmin kiitos hyvin toimineesta yhteistyöstä Jenny&Muikku.

 

Kesän ja metsästyskaudenalun rauhoitan omille koirille ja menoille.

 

Seuraavat pentusuunnitelmat on tarkoitus toteuttaa loppuvuoteen sijoitusnartullani Brufinn Pure Diamond "Stellalla". Stellan uros on alustavasti päätetty mutta julkistan sen vasta lähempänä astutusta. Stellan juoksuja odotan syyskuulle, katsotaan miten käy. Pennut siis syntyisivät loppuvuonna ja olisivat vuoden 2020 alussa luovutuksessa. Myös omalle "Oprilleni" Brufinn True Optimist olisi suunnitelmissa pentue vuodelle 2019/2020. Suunnitelmissa käyttää pakastetta ja saada musta/ruskea pentue maailmaan, mutta siitäkin lisätietoja kun ajankohtaista syksymmällä!

 

Pentukyselyitä ei hirveästi kannata nyt kesäkaudella laitella koska pentuja ei ole ennen loppuvuotta, enkä käytä energiaani pentukyselyihin vastaamiseen. Yhteyttä kannattaa ottaa vasta kun suunnitelmat realisoituvat ja julkaisen yhdistelmän kotisivuillani sekä kerron että nyt otan pentukyselyitä vastaan. Ja suosittelen ottamaan sähköpostitse yhteyttä ja kertomaan perusteellisesti miksi teille jne, vastaan muutenkin "pentukauden" ulkopuolella hyvin nihkeästi vieraisiin numeroihin.

 

Kasvattini saavat minut toki kiinni tänäkin aikana!

 

Kesäterveisin

Katri Nevalainen

18. kesä, 2019