Kennel Brufinn

Blogi

Happy Days! Tanskan reissu oli kaikinpuolin onnistunut! Louna on tukevasti tiineenä ja pentujen odotetaan syntyvän joulukuun ensimmäisellä viikolla. Lounan pennut syntyvät ja kasvavat luonani Ylöjärvellä.

Koko meidän konkkaronkka kerkeää sopivasti muuttamaan uuteen kotiimme Ylöjärvellä juuri sipivasti ennenkuin Louna tulee mammalomalle tänne. Kaiken pitäisi olla silloin Lounaa varten jo valmiina. Uusi kotimme sisältää huomattavasti enemmän neliöitä niin sisällä kuin ulkonakin, uskon että koirat tulevat rakastamaan hehtaarin tonttiamme. Minäkin, ainakin silloin kuin nurmikon leikkauksesta tai lumenluonnista ei ole kyse :D Sisälläkin meillä on nyt kotoisat oltavat meille kaikille. Kumpa muuttorumpa olisi pian ohi!

Lisätiedot pentueeseen: Louna&Harvey

Mustiinakin on aloittanut juoksunsa ja tullaan astuttamaan Cellolla luultavasti jo ensi viikon aikana. Kaikki on siis lähtenyt liikkeelle suunnittellusti! Loppuvuosi on pentujen ja odotuksen täyteinen. Mustiina synnyttää ja kasvattaa pentunsa omistajansa ja hyvän ystäväni Eveliinan luona Hattulassa. Pennut kuitenkin tulevat Brufinn kennelnimelle ja minä toimin pentujen myyjänä, kaikki kyselyt siis minulle. Tulen olemaan synnytyksessä ja pentujen kasvuviikkojen aikana mukana niiden elämässä. Testaan ja reissautan niitä Eveliinan kanssa yhdessä. Mustiinan pennut. Mustiinan pennut syntyvät juuri ennen kuin Lounan pennut jo lähtevät uusin koteihinsa, joten senkään puoleen päällekkäisyyttä ei ole kuin viikon/puolentoista verran :)

Lisätietoja tästä pentueesta: Mustiina&Cello

Omat koirat ovat elelleet hiljaiseloa, kaiken muutosrumpan keskellä. Töissä on kiirettä, kotona on kiirettä. Mutta ihan kohta tämä kaikki on ohi ja asetutaan kunnolla taloksi ja aletaan tekemään ensimmäistä joulua omassa talossa. <3 Koirat ovat voineet oikein hyvin, vähän niillä välillä tuntuu turhauttavan kun treeniä ei keretä iltojen pimetessä tekemään.

Muikun kevään pentue on vieläkin mietintämyssyssä. Katsotaan löytyykö sille sopivaa urosta vielä näihin juoksuihin.

9. marras, 2018