Kennel Brufinn

Blogi

Kevät on tullut ja kasvatit sekä niiden omistajat ovat aloittaneet kisaaamisen. Tällaisia uutisia olen kuullut tähän mennessä. (kaikkia tuloksia en pakosti ole huomannut)

-Brufinn Free Mind "Niki"&Sari starttasivat kisauran rallytokossa ALO-hyväksytty huikein pistein 99/100p ja sij. 2. Valtavasti Onnea!

-Brufin Groovy Breakbeat "Leo"&Ida taas starttasivat ekaa kertaa rallytokon VOI-luokassa ja kahdessa kisassa pisteet 75/100p ja sij2 ja toinen startti meni vielä hienommin 95/100p ja sij.1. Hurjasti Onnea!!

-Brufinn Napi "Rudi" "&Tiia starttasivat agilityssa saaden kahdelta radalta nollat ja siirron kakkosluokkaan! Hurjasti Onnea!!

Pentuja lähti myös viikonloppuna maailmalle. Onnea uusiin tehtäviin "Alfred"&Jaakko, "Iivo"&Tomi sekä "Risto"&Jere. Yksi mukuloista haetaan ensi viikonloppuna ja yksi häntämutkainen jätkä (Brufinn Unique Soul) etsii vielä omaa kotiaan. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä.

Meidän "Quila" Chilihunters Aquila Pomarina kävi kasvattajansa kanssa virallisissa kuvissa viikolla. Terve tyttönen vaikuttaisi luustoltaan olevan BB ja 00 sekä silmät terveet. Myös kaikki kuvatut sisarukset ovat olleet terveitä. Kiitos Tobina terveestä Quila murusesta. Tosi hieno juttu, nyt voidaan suunnata nokat kunnolla eteenpäin kun ei tarvitse tuloksia enää jännitellä.

Toukokuussa 14.5 maanantaina klo:17.30 meillä on joukkoterveystarkki Mevetissä Lotta Axelsonilla Brufinn R ja Q-pentujen kanssa. Yksi kuvauspaikka vielä vapaana, muuten täyttä. Näitäkin tuloksia saadaan sitten jännätä, on se jokaisen pentueen kanssa niin tärkeä etappi nuo luustokuvat että huhhuh kun sitä jännää. Pian siis lisää Brufinn koiria käynyt kuvilla!

Millin ja Haamun pennut täyttivät 3 viikkoa ja nyt maisteltiin ensimmäiset kiinteät ruuat. Silmät on kaikilla auki ja kovasti jo pötkitään omilla jaloissa menemään. Näistä mussukoista on vielä 2 urosta omaa kotia vailla. Ensi viikonloppuna suurinosa pennunvaraajista käyvät tutustumassa minuun, emä Milliin ja pentuihin. :)

1.4 olisi tarkoitus osallistua Dopeyn ja ystävien kanssa mölli-WT:hen täällä Hämeenlinnassa. Ihan hauska päästä ottamaan tuntumaa missä mennään ennen virallisia kokeita. Jos yhtään kiinnostaa niin silloin kannattaa lähteä mukaan katsomaan mistä noutajien WT:ssä on kyse.

19. maalis, 2018