Kennel Brufinn

Blogi

Kevättä kohti mennään.. kiremmät pakkas lukemat alkavat olemaan takanapäin, päivä pitenee ja valoisuus lisääntyy: ihanaa!

Ensimmäiset leikkimiseliset kisat pidettiin viikonloppuna Korpilahdella kun Mäntäntalvinome käynnistyi. Itse en pentukiireiltäni sinne kerennyt, mutta ehkäpä taas ensi vuonna. Seuraavat skapat ovat 7.4 Pirkan Damit, joihin en myöskään kerkeä osallistumaan tänä vuonna. Pääsiäisenä olisi mahdollisesti kuitenkin tarkoitus startata mölliWT:ssä oman koiran kanssa..jännää. Siitä kisakausi taas käynnistyy.

Penturintamalle kuuluu hyvää. Brufinn Unique pennut lähtevät omiin koteihinsa ensi viikonloppuna. Ne on sirutettu, eläinlääkärintarkastettu, madotettu ja rekisteröity kennelliittoon jo. Näistä kuitenkin peruutuksen vuoksi yksi musta pikkumies (violettipantaina: Brufinn Unique Soul) etsii vielä omaa kotiaan. Tällä kaverilla on lievä häntämutka joka ei sen elämää haittaa, mutta on virhe jokatapauksessa ja alentaa pennun hintaa 1/3. Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää niin ole yhteydessä iltaisin ja tule tapaamaan meitä.

Sitten Millin&Haamun tasan 2viikkoiset mukulat kasvavat ja kehittyvät kovasti. Ne ovat maistelleet ensimmäiset matolääkkeet ja kynsiä on leikattu myös BioSensor ohjelma päättyy niiden osalta huomenna. Painot nousee hyvin ja emällä riittää niille maitoa. Nyt on ensimmäisillä silmät auki ja omaa painoa aletaan varata haparoivin askelin omien jalkojen päälle. Pian mennään jo kovaa! Näistä pennuista on vapaana vielä 2 mustaa urosta harrastaviin koteihin. Lisätietoja Milli&Haamu välilehdeltä. Alustavat pennun varaajat pääsevät 24-25.3 viikonloppuna tapaamaan pentuja, emää ja minua. Pennut luovutetaan sitten 7 viikon iässä sunnuntaina 15.4 omiin koteihinsa :) 

12. maalis, 2018