Kennel Brufinn

Blogi

Millin tiineys etenee ja kahden viikon päästä tyttösen H-hetket ovat jo käsillä. Millin pentueeseen otan vielä alustavia varauksia vastaan. Jos siis etsit aktiivista koiraa harrastuksiisi/tai metsästykseen niin näistä mukuloista varmasti on kaveriksesi kaikenlaiseen touhuiluun! Tulevien pentujen isä "Haamu" saavutti alkuviikosta myös 3 rodunomaisen lajin valion arvon, voittamalla nome-A kokeen ja saaden kolmannen SERTINSÄ. Aivan mahtava saavutus, upealta koiralta ja taitavalta ohjaajaltaan. Onnea Maarit&Haamu!

Lisätietoja yhdistelmästä: Milli&Haamu Lue myös: Info Pennunostajalle

Brimin jätkäjengi täyttää tiistaina 3 viikkoa. Kaikilla on silmät auki ja jalat kantaa. Pian pentulaatikossa on sellainen ralli että heikompia (lue kasvattajaa) hirvittää. Näistä pennuista vielä 1 musta uros etsii omaa kotiaan. Lisätietoja: Brim&Harvey

Vaikka eletään helmikkuta niin katse on suunnattu jo tulevaan kisakauteen joka alkaa erillaisilla epävirallisilla kokeilla huhtikuun tienoilla. Katsotaan mihin sitä itse kerkeää mukaan pentuhulinan keskeltä. Mutta kesällä sitten viimeistään kokeisiin ja täysipäiväistä treeniä omien koirien ja kasvattien kanssa.

Brufinn S-pentueelle on tarkoitus järjestää pentutreffit Hauholla 28.4.2018

- lisätietoja lähettelen pennun ostajille!

Viralliset joukkotarkit on tarkoitus järkätä myös Brufinn Q ja R-pentueille toukokuun lopussa/kesäkuun alussa.

Ja muistuttelen että kenneltreffit ovat 16-17.6 Korpilahdella. Laittelen piakkoin lisätietoja, hintoja ja ilmoittautumisohjeita. Lue täältä: Kenneltreffit 2018

Ja edelleen saa vastata/päivittää kasvattieni terveyskyselyä: Terveyskysely

Parilta kasvatin omistajalta on tullut viestiä mahdollisista allergiaoireista. Laittakaa minulle tietoa jos jotakin terveyteen liitttyvää kasvateistani löytyy/on kerrottavaa. Näistä asioista, varsinkin kun ne eivät näy kennelliiton sivuilla, minun on hyvä tietää. Kaikki tieto kasvateistani on jalostuksellisesti minulle tärkeää! Ja älkää ottako nokkiinne jos en kerkeä heti palaamaan asiaan, pitääpi hiukan kiirettä tällähetkellä - kannattaa laittaa viestiä vaikka useampaan otteeseen tai vaikkapa soittaa perään :)

Muuten käyttölinjaisille kasvateilleni sopiva näyttely on tulossa Valkealaan 29.4 tuomarina Raimo Louhio. Sinne kannattaa ilmoittautua jos on hakusessa vielä se H koiralleen! vink vink. :)

12. helmi, 2018