Kennel Brufinn

Blogi

Labradorinnoutajakerhon Vuoden 2017 labradorit on valittu.

Onnea vuoden 2017 Palveluskoiralabradori: Brufinn Must Be Meaningful "Teppo" & ohjaaja Raimo Viitanen

Onnea vuoden 2017 Agilitytulokaslabradori: Brufinn Nigrita "Muusi" & ohjaaja Ida Tallqvist

Muita tuloksia:

Brufinn Need For Action "Tico" ja Riikka-Maria Kling tokoilivat tänään toisen ALO1 186p Kp ja 3sij. Onnea!!

SNJ:n valjakkohiihdon mestaruudet jaettiin viikonloppuna Hämeenlinnan kennelkerhon järjestämässä kokeessa Hämeenlinnassa.

SNJ:n mestaruuden omassa luokassaan voitti:
Pojat 14-18 naru C 5 km
Brufinn Must Be Meaningful "Teppo" ja Luukas Sihvonen
Onnea Teppo, Luukas ja omistaja Raimo

Brufinn True- pentue täytti tänään myös 5 viikkoa. Pennut ja emä Hertta voivat oikein hyvin jo. Pennuilla ei mitään hätää missään vaiheessa ole ollutkaan. Kovasti meno vaan kovenee muksuilla päivä päivältä. Nämä kaikki mukulat ovat varattuja. Brimin (Brufinn U-pentueessa) on pari urosta vielä harrastavaa kotia vailla. Jos kiinnostuit niin ota rohkeasti yhteyttä. Alustavat pentujen varaajat pääsevät seuraamaan pentujen elämää ja touhuja enemmän Brufinn face ryhmässä, johon lisäilen kuvia ja videoita. Lisätietoja voitte lukea Pentuja välilehden alta. Kunhan tästä kevään penturumbasta päästään eteenpäin, niin pentuja ei ole luvassa ennen vuoden 2019 kevättä. Toimintaan tulee siis "pidempi" tauko ja keskitytään katsomaan mitä näiden muksujen kanssa saadaan aikaiseksi.

Hämeenlinnassakin on nyt kunnon talvi pakkasineen, eikä pentuja voi kauhean paljon ulkoilemaan päästää etteivät narttupennut saa vain pissatulehduksia. Aikuiset koirat nauttivat talvesta, minäkin valoisuudesta mutta en niinkään kovista pakkasista. Mutta kevättä kohti mennään, treenikelit sitä mukaa myös lisääntyy. Koekausikin sitten lähestyy. Kunhan pentuhöyryistä herätään niin missio koirat koekuntoon alkakoon :D

Tavoitteita on Dopeyn kanssa nome&WT&Vepe AVO-luokan korkkaus ja syksyllä päästä paljon metsälle. Brimillä WT startteja AVO:ssa. Myran kanssa jotakin höntsäystä ja Quilalle NOU1 sekä ALO-startti jos siltä näyttää. Quilakin täyttää tässä kuussa 1vuoden, joten viralliset terveystutkimukset tulevat myös sen kohdalla pian kysymykseen. Mukavan touhukas kesä siis luvassa. Kasvateille on tulossa kenneltreffit Korpilahdella kesäkuussa, niistä lisätietoja Tapahtumat 2018 välilehdeltä.

5. helmi, 2018