Kennel Brufinn

Blogi

Suomen 100 itsenäisyyspäivä meni rauhallisissa merkeissä Brufinn S-pentuja luovutellen omiin koteihinsa. Onnea matkaan Metka, Manu, Hirmu, Soni, Mali ja Peppi! Litter S-pentue

Nyt odotellaan jo joulua ja vuoden vaihdetta!

Seuraava pentue on tulossa "Hertalle" Brufinn Jouful Heart. Näiden pentujen pitäisi syntyä vuoden vaihteen tietämillä. Otan varauksia vielä vastaan, nyt minut tavoittaa myös puhelimesta iltaisin. Lisätietoja tulevasta Brufinn T-pentueesta löydät: Hertta&Dopey

Ensi kesän kenneltreffini ovat olleet jo jonkin aikaan nähtävillä: Kenneltreffit 2018

Paikkana on jälleen Surkeen matkailukeskus Korpilahdella Keski-Suomessa. Nämä ovat kaikille kasvateilleni ja sukulaiskoirille sekä ystäville yhteinen maksullinen koulutustapahtuma. Rohkeasti mukaan. Kenneltreffit pidetään ensivuonna viikkoa ennen juhannusta! Kouluttajina meillä on: Tiina Mursula, Susanna Salonen ja Tuija Hukkanen (kennel Biamin)

Brufinn O ja Pure-pennut kävivät virallisilla kuvilla. Nyt on Pure pennuista 7/9 kuvattu virallisesti ja kaikki luustoltaan terveitä. "Urpo" ja "Toto" menevät kuviin ensi vuoden puolella. Brufinn O-pennut on nyt myös kaikki kuvattu ja 7/7 on terveeksi luustoltaan ja silmiltään todettu. ONNEN PÄIVÄ! Tähän aina pyrkii, mutta valitettavasti aina ei tervettä tule. Näistä hyvistä tuloksista osaan iloita joka kerta kasvattaja. Kiitos ihanat kasvattieni omistajat kun olette pitäneet koiristanne hyvää huolta ja vieneet ne luvatusti virallisiin kuviin!

Kesän 2017 Brufinn R-pentueesta kuului ikävämpi asia. Brufinn Rebel "Rudi" ontui toista etustaan ja Maria käytti sen tutkimuksissa. Valitettavasti toisesta olasta löytyi muutoksia jotka tähystysleikattiin. Olen hyvin pahoillani Rudin ja omistajien puolesta. Nyt toivotaan että olka paranee hyvin. Ennuste olissa on usein onneksi varsin hyvä, mutta aika näyttää. Nuorta energistä koiraa on haaste saada pidettyä rauhallisena koko toipumisajan. Voimia ja tsemppiä Maria Rudin kuntoutukseen!

8. joulu, 2017