Kennel Brufinn

Blogi

Viikonloppuna oli Brufinn Q-pentujen pentutreffit (Elvi&Kuru) ja 5/7 mukulasta pääsi paikaille. Kiitos kaikille mukavasta päivästä. Mukana oli myös Elvin edellisestä pentueesta (Need For) Tico ja Limppu. Sekä tietysti Lauran isä &poika: Väinö ja Sören joka on myös Elvin ekasta pentueesta. Oli aivan valtavan mukava ja aurinkoinen päivä!

21.10 lauantaina tavataan sitten Brufinn R-pentujen kanssa, en malta odottaa :) :)

Terveystuloksia: Ensimmäinen Murun mukula O-pennuista on kuvattu. Ja Paavo on terve mies: BB ja 00, Onnea omistajat! Ensimmäiset Pure-pennuista myös kuvattu: Hjärttis, Sumo ja Ruuti AAx3 00x3: Onnea omistajille!! Marraskuunlopulla mennään sitten loppujen kanssa kuville niin saadaan isompi skaala, mutta hieno alku molemmilla pentueilla terveydenkin kanssa!

Sissi on saapunut odottelemaan synnytystä...tämän viikon loppupuolella pitäisi Ilpon&sissin lapsien olla maailmassa. Sissin maha on valtava ja odotan aikas laumaa maailmaan, joten vielä otan tähänkin pentueeseen varauksia vastaan :9 Lisätietoja: Sissi&Ilpo

Ja taas viikonlopun ja viime viikon tuloksia...

PK jälki: FI KVA Brufinn Fun To Watch "Lara"&Heidi K-P piirinmestaruudessa toisen sijan. Ykköstulos

Maasto 199 tottis 75. Onnea! 

<3

Lokakuun alkupuolella VKM-17 Brufinn Must Be Meaningful "Teppo"&Raimo JK1 T 91 M195 Yht.286p, aika hieno ensimmäinen ykköstulos "VOI"-luokasta! Tämä parivaljakko on läpäissyt BH:n 29.4.2017 ja jo kivunnut PK jäljen voittajaluokkaan ja saanut sielläkin jo ensimmäisen ykköstuloksensa. Tämän lisäksi Teppo on valjakkohiihdon Suomen mestari 2017 omassa luokassaan ja taipparitkin on läpäisty alkukesästä. Aika monipuolinen vekotin, Onnea Teppo&Raimo! 

<3

Luonnetesti: Brufinn Dark Dance "Urho" & Kyllikki, pisteet 167! Onnea, tervepäinen koira 

<3

WT: Brufinn Keepers Snow White "Muikku"&Jenny ALO1 84p sij4. Onnea, se on sitten nome-b ja WT ensi vuonna AVO-luokka! 

<3

Brufinn Keepers Gun Dopey "Dopey"&minä ALO1 79p sij.5!

Brufinn Bremen "Hertta"&Sari ALO3, Onnea!! Ihan eka startti taippareiden jälkeen ja heti hienosti tulos!!

Myös sukulaiskoira "Tipu"&Katja ALO1, Onnea!

Brufinn Optimist "Eben"&Kirsi läpäisivät kuntoutuskoirien soveltuvuuskokeen! Onnea!

Ja kasvatit jatkaa myös linnustusta onnistunein noudoin! 

Ihanaa syksyn jatkoa kaikille 

<3

:)

Tuloksia 7-8.10 viikonlopulta:

Hieno mutta pitkä päivä tänään Päijät-Hämeen WT kokeessa. FI VPVA Brufinn Bloomington "Brim" ja upea ensikertalainen ohjaaja Maria ALO1 sij.3 88p. Älyttömän hienoa, 

paljon Onnea

! Brim&Maria tiimi toimi hienosti yhteen. Ja vihdoin Brim sai ansaitsemansa alo1 tuloksen wt kokeesta 

😍

Brufinn Keepers Gun Dopey "Dopey"&minä tänään ALO2 samasta kokeesta. Dopsu kaahasi kokeen läpi, tarkkuutta oltaisiin tarvittu monessa kohtaa ja ihan työvoitto tuo tulos. Muuuutta ihan ok, nyt on aikamoinen korjauslista kerättynä kotiin pureskeltavaksi.

Tico (Brufinn Need for Action)&Riikka Maria tänään Virossa IROn hakukokeessa, maasto 173/200 tottiskettis 79/100. Titteliksi tuli RH-FL-A. Paljon Onnea!!

Nome-b:
-Brufinn FirstOneFor Lekking "Eka"&Tommy toinen AVO1 ja siirto VOI-luokkaan. Hurjasti Onnea! 
-Brufinn Keepers Snow White "Muikku"&Jenny toinen ALO1 ja siirto AVO-luokkaan, Onnea!
-Brufinn Keepers Gun Dopey "Dopey"&minä ALO3 eikä jälkipolville kerrottavaa, voi pikku poika mitä taas touhusit tänään..

FI KVA Brufinn Barcelona "Demi"&Ulla ovat osallistuneen tänään Itävallassa ICC 2017 kisaan. Koirakko sai hienosti 3 noutoa, mutta se ei tälläkertaa ihan riittänyt jatkoon huomiselle päivälle. 3 noutoa sai yhteensä 12 koirakkoa ja jatkoon pääsi 10 koirakkoa. Joten ei jokatapauksessa huonosti kovassa porukassa ensikertalaisilta! Hyvä Ulla&Demi!

Veran kasvatti ja Eilan&Heikin mukula Brufinn Nana "Heila" läpäisi ohjaajansa kanssa viikolla tullin tasotestit ja valmistui tullin ensimmäiseksi räjähdekoiraksi. Onnea Lassi&Heila!

Syyskuun lopussa/lokakuun alussa kävimme ystävän kanssa Tanskan kautta Saksassa Chessileirillä. Anne osallistui Tora chessinsä kanssa leirille ja minä lähdin mukaan seuraksi. Ja olipahan mukava reissu vaikka ajoa tuli noin 1400km suuntaansa. Kävimme toki parissa kennelissä Tanskassa myös labukka uroksia katselemassa. Ihanat vieraanvaraiset kennelinpitäjät, oli ilo tavata avoimia ja upeita koiria jokaisen luona. Saksalaiset chessi ihmiset olivat myös todella mukavia ihmisiä ja oli ilo tavata iso määrä avoimia ja mukavia chessejä vaikka rotu ei sinänsä ole itselleni mitenkään tuttu. Kiitos Anne kun pyysit mukaan!

16. loka, 2017