Kennel Brufinn

Blogi

Kasvattien osalta taas oikein mukava viikonloppu takana.

 

Hämeenkyrössä starttasi lauantaina nome-B:ssä (tuomarina Tuija Hukkanen) ensikertalaiset Brufinn Jouful Heart ”Hertta”&Anne ja Brufinn Live And Learn ”Ruuti”&Maria molemmille tulos ALO2. Myös ”Dopey” Brufinn Keepers Gun Dopey oli kanssani ensi kertaa kokeessa ja sillekkin ALO2. Hyvä meidän treeniryhmä, hienoilla tuloksilla korkattiin näiden koirien kanssa ALO-luokka!!

Samassa kokeessa iltapäiväryhmässä Brufinn Must Be Miracle ”Mila”&Sanna saivat toisen nome-b ALO1 tuloksensa ja sitä myöden siirron AVO-luokkaan. Hurjasti Onnea!!

Sunnuntaina ”Dopey” Brufinn Keepers Gun Dopey urakoi kanssani vielä Raaseporin kokeessa (tuomarina Risto Heikkonen). Hieman epäonnea matkassa ja minun Dopsu jolta ei koskaan ole jäänyt kani metsään, ei löytänytkään kania annetussa ajassa. Kyllä se sitten löytyi kun lähdettiin sitä etsimään yhdessä..huoh. Kyllä harmitti mutta hyvä ALO2 sieltä sitten tuli. Nyt sitten vedellään kania vielä lisää riistarikkaissa maastoissa. Ei se ykkönen kaukana ole, oli mukava huomata että koira on hyvässä vaiheessa. Pari koetta olisi vielä tälle vuotta nuorella pojalla ja sitten jäädään ansaitulle talvitauolle.

Dopeyn sisko ”Muikku” Brufinn Keepers Snow White&Jenny starttasivat samassa kokeessa, ykkönen ei todellakaan ollut kaukana, vahva ALO2. Onnea! Vielä sukulaiskoira ”Tipu” päräytti Katjan kanssa ALO1 tuloksen, Onnea! Tästä on hyvä jatkaa!

Dopeyn ja Muikun veli ”Aapo”Brufinn Keep Hunting 
Happy&Janne depytoivat nome-b AVO-luokassa toisaalla. Paljon hyvää mutta ei tälläkertaa tulosta, mutta nyt on AVO korkattu. Kohti seuraavaa koetta!

Brimin ihana poika "Kymppi" Brufinn Iceman&Sari starttasivat nome-b:ssä ALO3 verran. Harmillista kun se ykkönen on aina niin lähellä! Onnea kuitenkin jälleen hyvästä tuloksesta.

Vepessä kerkesi vielä starttaamaan Brufinn Dark Side ”Osku”&Mia, ekasta ALO-kokeesta heti ALO1 tulos, Onnea!!!

Rallytokossa debytoivat viikonloppuna Brufinn Napi ”Rudi”&Tiia. Sekä la että su hyväksytty tulos ALO-luokasta. Onnea!! Rudi&Tiia starttasivat myös agilityssä mutta ilman tulosta tälläkertaa, kyllä se siitä nuoren koiran kanssa!

Virallisissa agilitykisoissa depytoivat Brufinn Nigrita ”Muusi”&Ida, yhtään en osaa kertoa miten meni mutta ohjaaja oli tyytyväinen koiraansa niin se on tärkeintä 

:)

Muita tuloksia ei ole kuulunut korvaani, ainakaan vielä. Edelleen monet kasvatit ovat toimineet hienosti metsästyksessä ja se vasta tärkeää hommaa noutajalle onkin.

Edellisen viikonlopun tuloksia:

Tämän viikonlopun saldo koerintamalla:
Brufinn Nigrita ”Muusi”&Ida Vesipelastuksen SOVE läpäisty 98/100p, Onnea!!

Brufinn Live and Learn ”Ruuti”&Maria Vesipelastuksen SOVE läpäisty 91/100p, olosuhteet olivat haastavat mutta niin vaan Ruuti polskutteli menemään, Onnea!!

Brufinn Dark Dance ”Urho”&Kyllikki Vepe VOI2 89/100p, niiiiiiin lähellä. Hieno tulos jokatapauksessa, Onnea!

Brufinn Dark Side ”Osku”&Mia ei valitettavasti tulosta mejässä tällä kertaa. Emäntä satutti nilkkansa jäljellä, pikaista paranemista Mia! Osku nuuskuttelee viimeisen ykkösen sitten ensi vuonna 

FI JVA Brufinn Bonavista ”Bona”&Jukka mejäilivät VOI1 49/50p ja voittivat Hämeenläänin Metsästysseuran mejäkokeen! Hurjasti Onnea!!

 

Brufinn Must Be Mind Trick "Santtu" valmistui 18.8.2017 Huumekoiraksi. Yle uutisissa Santtu esiintyy myös vilaukselta kohdassa 21:13 Linkki: https://areena.yle.fi/1-3824675
Onnea Santulle ja ohjaajalle tuoreesta työkoirasta!

 

Ja sitä edellisenä viikonloppuna pari kasvattia kävi hakemassa sen tarvittavan H:n näyttelyistä, Onnea Meeko&Hanne sekä Rudi&Tiia!

Brufinn Dark Dance "Urho" & Kyllikki vepeilivät ensimmäisen VOI1 tuloksen, hurjasti Onnea!!

Sorsastus alkoi 20.8 ja moni kasvattini onkin päässyt omistajiensa kanssa tekemään sitä mihin ne on jalostettu eikä haavakot ole jääneet mättäikköön vaan kaikki ammuttu on myös saatu talteen! Hyvää metsästyskautta kaikille jotka siitä nauttivat. 

 

Ja sitä edellinen viikonloppu.

Onnea "Aapo" Brufinn Keep Hunting Happy & Janne nome-b:stä toinen ALO1 ja siirto AVO-luokkaan!

Ja viime viikonlopun taippari pojat Brufinn Must Be Mad Max "Jedi"&Minna sekä Brufinn Keepers Gun Dopey "Dopey"&minä vepestä ALO1 tulokset, Dopeylle sieltä toisen alo1 myötä luokka siirto AVO-luokkaan. Onnea minna&Jedi!

"Neo" Brufinn Keep Retrieving Doc&Laura kävivät mejä kokeessa, tällä kertaa ei tulosta mutta ei nämä olekkaan koneita, seuraavan kerran sitten! Kyllä se viimeinen VOI1 sieltä jossain välissä tulee 

;)

Brufinn Must Be Macigal "Mörkö" &Irina kävivät MH-luonnekuvauksessa viikonloppuna ja varsin selväpäiseksi osoittautui tämäkin kasvattini

Ja elokuun alulta:

Hieno viikonloppu taas takana. Onnea kaikille Derbyssä ja Mestaruudessa startanneille ja pärjänneille. Tällä kertaa en päässyt paikalle seuraamaan suorituksia ja tunnelmaa. Yksi kasvattini osallistui Derbyyn ja hienot pisteet Sanna keräsi ensimmäisen koiransa Milan (B Must Be Miracle) kanssa, harmillinen nolla ensimmäisenä päivänä tiputti finaalista. Olen ylpeä teistä joka tapauksessa!

4kpl kasvattiani läpäisi viikonloppuna noutajien taipumuskokeen tahoillaan.

Onnea Brufinn Must Be Mad Max ”Jedi” & Minna NOU1
Onnea Brufinn Joyous Mind “Tauno” & Lauri NOU1
Onnea Brufinn Need For Power ”Kyösti” & Anne NOU1
Ja mun “Dopey” Brufinn Keepers Gun Dopey NOU1

Myös pari kasvattini jälkeläistä läpäisi viikonloppuna taipparit. Ekan poika Rene ja Demin poika Onni. Onnea poikien kasvattajille ja omistajille! 

:)

Kiitos jälleen kaikille ahkerille kasvattieni omistajille!

Elokuun alussa: Brufinn Keepers Gun Dopey "Dopey" ja Brufinn Must Be Mad Max "Jedi" tänään Hattulassa NOU1. Hyvä me! Kiitos KHN hyvistä järjestelyistä!

Dopeyn yleisvaikutelma: "Vauhdikas metsästyskoiran alku, joka suorittaa tänään vaivattomasti kaikki tehtävät ja osoittaa erinomaisia noutajan taipumuksia" 

😍

 Tuomarina Risto Heikkonen ja harjoitusarvostelua tekemässä Katja Villikka

Heiäkuun lopussa: 

Taas on kasvatit ahkeroineet viikonloppuna.

Brufinn Dark Side "Osku"&Mia mejäilivät toisen VOI1 tuloksen ja valiokello alkoi juuri tikittää tälläkin parivaljakolla. Hurjasti Onnea!!

Brufinn Bremen "Hertta"&Sari vepeilivät toisen ALO1 tuloksen ja saivat luokka siirron AVO-luokkaan.

Hertan tytär "Karma" Brufinn Ladybird & Henni vepeilivät vepen SOVEltuvuuskokeen hienosti läpi! Onnea!

Brufinn Dark Dance "Urho" & 

Kyllikki

 koettelivat turnauskestävyyttä vepessä. Tällä kertaa ei tulosta Urholle. Hiukan lepoa ja uutta koetta kohden 

:)

Brufinn Must Be Mystery "Milli" ja Maria nomeilivat ALO3 tuloksen, hurjasti Onnea!

Myös "Kymppi" Brufinn Iceman & Sari kävivät nomeilemassa ALO2 verran, Onnea!!

"Lady" Brufinn Ice Lady & Siw ovat nomeilleet ruotsissa AVO2 tuloksen, startteja jäljellä vielä tälle vuotta: paljon Onnea tuloksesta!

Viikonloppuna omille kasvateille kertynyt taas tuloksia:

Vepe kokeessa keskiviikkona, lauantaina ja sunnuntaina starttailivat ensimmäisiä kertoja VOI-luokassa Brufinn Dark Dance "Urho"&Kyllikki. 2xVOI2 ja 1xVOI3, Onnea ensimmäisistä tuloksista VOI-luokassa!! Hienoa!!
Vepessä lauantaina starttasivat ensimmäistä kertaa Brufinn Must Be Mad Max "Jedi"&Minna ja heti hienosti SOVE hyväksytysti läpi: Onnea!!

Kanta-Hämeen Noutajakoirayhdistyksen mejä kokeessa starttasi peräti 3 kasvattiani. Brufinn Dark Side "Osku"&Mia nuuskuttelivat ensimmäisen VOI1 tuloksensa: Onnea! FI &SE JVA Brufinn Tempranillo "Nipsu"&Markus nuuskuttelivat jälleen hienon VOI1 tuloksen, varma parivaljakko!: Onnea!

Sitten fanfaareja...juuri mammalomalta palannut Brufinn Ice Queen "Quinn"(Brufinn R-pentujen mamma)&Jukka nuuskuttelivat kolmannen VOI1 tuloksensa ja nyt Quinn nimen eteen voi lisätä FI JVA-tittelin! Hurjasti Onnea Quinn&Jukka!! Aika huisia!!

Hyvin on koko kasvattikonkkaronkka kokeissa viihtyneet. Iso kiitos siitä ahkerille omistajille! Metsästyksessäkin montaa kasvattiani käytetään ja sehän on ihan parasta hommaa mitä noutaja tietää! Kaiken kaikkiaan mukava kausi takana ja vielä muutamia kokeita ja metsästystä edellä! Jos jonkun tulos ei näissä ole niin olen pahoillani, joko olen unohtanut tai sitten tulos ei vain ole osunut silmääni. Jokaisen kasvattini tekemät tulokset kiinnostavat minua ja julkaisen niitä mielelläni. Infoa vaan tännepäin niin saadaan tulokset näkyviin.

6. syys, 2017