Kennel Brufinn

Blogi

-13.7 Uusi Valio: FI KVA Brufinn Fun To Watch "Lara"&Heidi saavuttivat kolmannen tarvittavan JK3 ykköstuloksella ja näin olleen Larasta tuli palveluskoirien jäljeltä käyttövalio. Tuhannesti Onnea! Maasto 185p tottis 95p. Yhteispisteet 280p.

 

-10.7 Uusi Valio: FI JVA Brufinn Groovy Metal "Romi" saavutti viikonloppuna FI JVA-tittelin. Ahkera työ palkittiin! Onnea omistajat: Mari&Mika sekä Romi!

 

Kuulin myös että Brufinn Must Be Meaningful "Teppo" ja Raimo saivat viikonloppuna JK2 ykköstuloksella ja sitä myöten luokkasiirron. Onnea!!

 

Taas on viikonloppuna kasvatit käyneet kokeissa.

 

FI KVA Brufinn Barcelona "Demi"&Ulla tekivät hienoa työtä Pohjoisessa napaten lauantaina WT kokeen voiton ja ensimmäisen tämän lajin SERTINSÄ: Onnea. Sunnuntaina VOI2 tuloksella olivat sijalla 2. Valtavasti taas onnea, hienoa yhteistyötä jälleen!

 

Brufinn Ice Storm "meeko"&Hanne tokoilivat SNJ:n leirillä AVO2- verran ja ollen 2017 SNJ:n joukkuekisan pronssimitalilla Labbiskerhon joukkueessa!! Onnea

 

Sijoitusnarttuni Brufinn Looking Lovely "Louna"&Lauri läpäisivät noutajien taipumuskokeen hienolla arvostelulla -> kohtia ALO-luokkaan! Onnea! Yleisvaikutelma: "vauhdikas koira, joka suorittaa kokeen tehtävät vakuuttavalla tavalla osoittaen erinomaisia taupumuksia"

 

Lounan veli "Veikko" Brufinn Living Legend&Essi käväisivät kokeilemassa nome-b ALO-luokkaa. Vielä ei tulosta mutta tietää mitä treenailla. Nyt luokka on kuitenkin korkattu, uutta matoa vaan koukkuun!

 

Brufinn Ice Storm "Meeko"&Hanne tokoilivat SNJ:n leirillä AVO2- verran ja ollen 2017 SNJ:n joukkuekisan pronssimitalilla Labbiskerhon joukkueessa!! Onnea!

Brufinn First In Line "Ira"&Ulla käväisivät Ähtärin WT-kokeessa. Aivan upeat pisteet: 0/20/16/16/18 = 70 pistettä! Onnea niistä! Harmittava yksi nolla kuitenkin teki tuloksesta ALO0.

Brufinn Must Be Miracle "Mila"&Sanna suorittivat BH-kokeen hyväksytysti, Valtavasti onnea, monitaiturit!!

 

Brufinn Keep Retrieving Doc "Neo"&Laura starttasivat Rallytokon VOI-luokassa hyväksytyn tuloksen verran: Onnea! Te kyllä kerkeätte vaikka mitä!

 

Ja vielä hienotulos Brufinn "perhosille": Brufinn N-pentueesta (perhos pentue) osallistui sisarusjoukkue agirotuun: Brufinn Nigrita "Muusi"&Ida, Brufinn Napi "Rudi"&Tiia sekä Brufinn Notha "Kulo"&Eve. Ei mennyt hullummin tämä labbisjoukkue sijoittui sijalle 4!! Paljon Onnea!!

 

Minä käväisin omien tyttöjen kanssa nome-b VOI-kokeessa Hauholla. Ei jälkipolville kerrottavaa: Myra oli suuuuuuri metsästäjä joka metsästi itselleen hakualueen riistan väärässä paikkaa ja nollasi kokeensa. Brim taas oli toosi nohkeä, yleensä niin reippaasti etenevä koira jarrutteli vähän joka kohtaa ja nolla. Noh minua ei harmita, näin ystäviä ja ainakin Myralla oli huisin kivaa. Mutta ehkäpä kisaillaan seuraavan kerran kun oikeasti kerkeän myös koiria treenaamaan. Millon se sitten on onkin eri asia mutta asiat tärkeysjärjestykseen ja nyt juuri ei kisaaminen maita kun ei yksinkertaisesti ole aikaa treenata.

Brufinn Keep Retrieving Doc "Neo" taipui pohjoisessa, Onnea Laura&Neo NOU1 tuloksesta.

Brufinn Dark Dance "Urho"&Kyllikki vepeili Ähtärissä AVO1 tuloksen verran ja siirtyivät VOIVOI-luokkaan polskimaan. Hurjasti Onnea!!! Aikaisemmin viikolla Brufinn Dark Dance "Urho"&Kyllikki vepeilivät toisen AVO1 tulokset ollen sij.3/6. Onnea! 

 

Pentulaatikko on hiljentynyt ja Quinn palannut oman kotiinsa. Kiitos Jukka&Merja yhteistyöstä Quinnin kanssa. Nyt koira on teidän ikioma :) Kaikille Quinn&Kimmin pennuille: Brufinn R-muksuille onnea uusiin koteihin. 

 

Nyt työt pitävät minut kiireisinä ainakin syksyyn asti. Suunniteilla mahdollisesti sekalinjainen mutta kuitenkin yli 3/4 käyttölinjainen yhdistelmä (syntyisi lokakuussa). Siitä lisää kun ajankohta ja astutussuunnitelmat edenneen. Mahdollisesti myös käyttälinjainen pentue talvella 2017/2018 (lisätietoja jos toteutuu) ja kevään/kesän 2018 nurkille olisi tarkoitus astuttaa Brufinn Jouful Hearts "Hertta" joka sai nyt kesällä pennut Mahottoman kennelille. Pentukyselyjä otan mielelläni vastaan vasta kun pentueilmoitus/-tukset on julkaistu kotisivuilleni. Nyt kun pentuja ei ole kotona tai ihan juuri tulossa niin huonosti seuraan sähköpostiani enkä muista vastailla kyselyihin.

 

Nyt jos joku on akuutisti pentua vaille ja on kiinnostunut sekalinjaisesta yhdistelmästä 50/50 (suurin osa menee käyttökoiriksi: avustaja/opas/hypo) niin tiedän yhden pentueen jossa vapaana 2 pentua (1+1). Pentue sekalinjainen isänä "heikki" Meaningful of Mystirious pride ja emänä näyttelylinjainen oppaana toimiva narttu. Tässä kasvattaajan yhteystiedot: Tiina Lehtomäki 0400 647066

10. heinä, 2017