Kennel Brufinn

Blogi

Meille on tulossa pentuja kevääksi/kesäksi 2017 sekä sekalinjaisia että puhtaasti käyttölinjaisia.

Elvin synnyttää odotetun pentueensa jo huhtikuun alkupuolella. Elvin pennut ovat sitten luovutuksessa toukokuun lopussa. Lisätietoja: Elvi&Kuru&Dopey Luethan myös: Info Pennunostajalle

Quinnin kanssa kävin astutusmatkalla Ruotsissa. Kävimme tapaamassa 9,5 vuotiasta Englannintuontia Cynhinfa Hamik "Kimmiä" Göteborgissa. Saimme kaksi onnistunutta astutusta 8 ja 10.3. Nyt jäämme odottamaan keltaisia ja mustia käyttölinjaisia pentuja syntyväksi toukokuussa. Luovutuksessa pennut ovat heinäkuun alussa. Lisätietoja: Quinn&Kimmi Luethan myös: Info Pennunostajalle

Kiitos ihanat Helena ja Jaana vieraanvaraisuudestanne, ystävällisyydestänne! Teidän kanssa kaikki toimii niin hyvin. Tulen varmasti uudestaan!

Syksylle 2017 ei tällähetkellä ole pentusuunnitelmia. Valitettavasti "Laralle" Brufinn Fun To Watch peilattiin silmät uudestaan ja sieltä löytyi kaihi. Tämä ei onneksi haittaa Laran harrastuskoiran uraa millääntavoin, mutta jalostukseen tyttöä ei tulla käyttämään. Ei kun mietintä myssyä päähän ja katsotaan mitä tulevan pitää.. Uudet työkuviot tulevat pitämään minut myös syksyn kiireisenä joten aika näyttää milloin seuraavia suunnitelmia on, kunhan nämä tulevat muksut saadaan onnellisesti maailmalle.

11.3 Sain Raimolta hienoja uutisia. Valjakkohiihdon SM kisoissa Lieksassa 11.3 oli "Teppo" Brufinn Must Be Meaningful vedellyt Raimon tyttären Sailan kanssa SM-kultaa naisten C45 sarjassa!! Hurjasti Onnea! Hienona lisänä Raimo kertoi että suoritus oli hiihdetty asiaankuuluva Brufinn labradors pipo päässä 

Teppo oli antanut ajallisesti lupaavan näytteen osaamisestaan jo 26.2 Noutajien mestaruudessa Raimon lapsenlapsen Luukkaan kanssa. Silloinkin tuli voitto helposti omassa luokassa kun muita kisaajia ei ollut, mutta aika antoi jo viitteitä että kovaa koira menee ja jotakin voi odottaa jo SM-kisoissa. Kultaa eivät kuitenkaan osanneet odottaa mutta niin vain parivaljakko sellaisen suorituksen hiihti!

Onnea myös koiran omistaja Raimo Viitanen!

11-12.3 On kasvattini mukavasti osallistuneet Mäntän Talvinomeen! Hienoja pisteitä ovat koirakot siellä napsineet! Onnea kaikille, olen niin tyytyväinen kun uskallatte harrastaa ja osallistua koirienne kanssa erilaisiin tapahtumiin!

Brufinn kenneltreffit pidetään Surkeella Korpilahdella 10-11.6.2017. Laitan viikonlopun aikana lisätietoja/hinnat jne ja ilmoittautumisohjeet leirille. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Kouluttajina meillä on Katri Hietikko, Hietsun kennelistä, Heidi Merikukka joka kisaa noutajiensa kanssa WT ja Nome-B VOI-luokissa. Vera Hepomäki sekä minä itse. Tarkoitus on viettää mukava viikonloppu yhdessä koiria kouluttaen ja itse oppien lisää. Ryhmiä on kaikentasoisille koirakoille joten rohkeasti mukaan! 

Meillä oli Lauantaina 11.3 Brufinn Pure pentueen kanssa pentutreffit Hauholla, Lauran mailla. Kiitos Laura taas kerran! Aivan mahtava aurinkoinen päivä ja osallistujia oli 8/9 pennusta. Nyyttäriperiaatteella taas mentiin ja niin oli ihanasti taas makeaa ja suolaista purtavaa kaikille. Kiitos mahtavasta päivästä. Ammi oli tietysti myös pentueen isä Vertin kanssa mukana. Paukku emä ei päässyt omistajan kiireiden vuoksi mutta mummo Myra oli tietysti kanssani paikalla! Tosi kivan oloinen pentue. yhteistyö näytti olevan todella hyvällä mallilla, pennut olivat kaikki riistaviettisiä ja ne todella tykkäävät noutaa omistajilleen kaikkea. Ihanat, lahjakkaat mussut! Kyllä niistä vielä hyvä tulee lajissa kuin lajissa!

Brufinn O-pentueen pentutreffit pidetään myös Hauholla 19.3 sunnuntaina klo.10.00 alkaen. Kiva nähdä myös näitä vekkuleita. Paikalle on mukavasti tulossa 6/7 mukulasta sekä emä Muru että minulta mummo Elvi. Valitettavasti Kuru isä ei pääse paikalle tälläkertaa.

Brufinn N-pentueiden joukkortarkki pidetään 27.3 ma klo:17.15 alkaen Mevetissä Helsingissä. Osallistujia on runsaat 13kpl. Kiva ja jännittävä päivä tulossa. Toivotaan kaikille hyvää terveyttä. Joka kerta yhtä pelottavaa mennä kuville kasvattien kanssa vaikka mitään oireita koirilla olisi ollutkaan. Peukut ja varpaat ristiin että Mevetistä lähdetään myös 13 terveen mukulan kanssa kotiin! Need For pennuista on osallistumassa 6/8 pennusta, N-pennuista 4/10, yksi näistä onkin jo kuvattu terveeksi! Samoin yksi on saanut jo hypokoira liivinsä! Onnea! Mahtavia muksuja nämäkin. Yksi kennelin ulkopuolinen koira silmäpeilataan ja ystäväni staffi kuvataan sekä pure pennuista Ammi välikuvaa Hjärtiksen. Onhan siinä kuvattavaa taas yhdelle illalle :)

Kasvattini 2,5 vuotias näyttelylinjainen Brufinn Hades "Ares" etsi täällä kuukaisi sitten omaa kotia omistajien elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Ares löysi aivan ihana uuden kodin jossa on kokemusta noutajista ennestään. Ares onkin vienyt uusien omistajiensa sydämet aivan kokonaan. Olen niin onnellinen että Ares löysi myös uuden huolehtivan, rotua ymmärtävän ja rakastavan kodin.

Myös Brufinn Euphoria "Sissi" löysi uuden ihanan kodin. Tyttö oli luonani noin 2kk ennenkuin se lähti koeajalle kasvattini omistajien luokse Järvenpäähän kastroidun "Nero" pojan kaveriksi. Hyvin on yhteiselo mennyt ja eiköhän Sissi ole kotinsa löytänyt. Se on lumonnut uudet omistajansa ja heti se on päässyt treeneihin mukaan ja hyvin on mennyt. Paljon Onnea yhteiselle taipaleelle Sissin kanssa Maria&Kimmi sekä "Nero". 

15. maalis, 2017