Kennel Brufinn

Blogi

Rauhallista Joulua & Onnea Uuteen Vuoteen 2017 kaikille kasvateilleni omistajineen sekä ystävillemme!

Tänäkin vuonna olen saanut ilahduttavasti tervehdyksiä niin sähköisesti kuin joulukortein monen kasvattini kotoa, kiitos jokaiselle. <3

Ensi vuonna Brufinn Kenneltreffit 2017 järjestetään Keski-Suomessa Korpilahdella Surkeenjärven matkailutilalla kesäkuussa 9-11.6.2017. Kouluttajat, lisätiedot ja hinnat julkaisen myöhemmin, mutta nyt jo voi ajankohdan laittaa kalenteriinsa jokainen kiinnostunut. Paikka on myös perhe/lapsiystävällinen = omat huoneet ja siis myös perheen kanssa voi lähteä matkaan. Vietetään taas mahtava viikonloppu yhdessä koirien kanssa touhuten!

"Brufinn tarvikkeita" Tältä vuodelta jäi harmittavasti viimeinen pipotilaus tekemättä muutaman kommervenkin seurauksena. Mutta teen ensi vuonna uutta tilausta (nyt tilanneet -> katsotaan oletteko vielä keväällä kiinnostuneita tilailemaan) ja jos saadaan tarpeeksi kiinnostuneita kokoon niin tilaukset tulevat aina huokeammaksi. Tilailin syksyllä itselleni logolla varustettujen pipojen lisäksi käsipyyhkeitä ja pari lippistä. Kyselin myös tarjouksia huppariin. Katsotaan mistä porukka on kiinnostunut ja tilaillaan sen mukaan. Itse olen ollut hyvin tyytyväinen pipoihin, pyyhkeisiin ja lippiksiin joita tilailin Revoco Oy:ltä Porvoosta.

Nyt ei muuta kuin Joulun odotusta ja muistakaa varoa vuoden vaihteessa ettei koirat pääse ilotulituksia pelästymään. Kaikkea hyvää jokaiselle!

21. joulu, 2016