Kennel Brufinn

Blogi

Nyt on talo hiljentynyt pennuista. Keväällä mahdollisesti uusia pentu suunnitelmia mutta niistä lisätietoja kun/jos ajankohtaista. Sijoitukseen Pure pennuista lähti ihanainen Stella ja O-pennuista niiiiiiiin suloinen Hissu. Nyt ollaan O-pennuista Islan ja Lukan kanssa kerran jo treffattukkin ihan perusasioiden opettelujen merkeissä. Saadaan hihnakäytös, ohitukset ja luoksetulo kerralla kuntoon. Isompia pentutreffejä sitten keväämmällä näille pentueille :) Kivasti on molemmista pentueista tullut kuulumisia ja kuvia, joita otan edelleen ilolla vastaan vaikka aina en heti kerkeäisi niihin reagoimaankaan.

Mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut. Kasvatit kävivät marraskuussa näyttelyssä ja hyvin tuli tuloksia käyttökoirille: Dopey ja Hertta EH:t, Neo ja Milo H:t ja Ruuti harmillisesti T. Demi&Ulla ovat käyneet ahkerasti A-kokeissa ja plakkarissa upeasti 2xSerti, joten sen viimeisen kun vielä joskus saisi niin olisi lämpimänriistan KVA titteli hallussa, mahtavaa! Olen keskittynyt nyt omiin koiriin ja ystäviin/sukulaisiin. Kyläilty ollaan lauman kanssa koiramielisten ystävien luona ja hauskaa on ollut.

Dopeylle on tullut pari alustavaa jalostuskyselyä ensi vuodelle ja katsotaan mitä niistä sitten kehkeytyy, kehkeytyykö. Samoin lisäsin uroksiin Veran "Heikin" tiedot, sekin on harkitusti käytettävissä edelleen jalostukseen ja kaikki kyselyt sen omistajalle Veralle.

Omat koirat on pysyneet terveinä ja virkeinä. Kiitos kaikille kasvattien omistajille ja ystäville tästä vuodesta. Niin paljon kaikkea mukavaa on sattunut ja kasvatit keränneet mainetta ja kunniaa kokeissa. Voin vain olla iloinen jokaisesta terveestä koirasta jonka olen tähän maailmaan saattanut ja siitä että niillä on hyvä rakastavat kodit joissa niiden kanssa touhutaan niin että sekä koira että omistaja ovat onnellisia. Kaikessa tekemisessä on syytä olla tasapainonsa. 

Nyt alkaa kennel Brufinn koirineen valmistautumaan jouluun. Käyn vähemmän sähköpostin äärellä, mutta sielläkin kuitenkin viikoittain. Kiirelliset asiat kannattaa soittaa muuten vastailen jälkijunassa asioihin. Pentusuunnitelmat tilannetta kannattaa seurailla, sinne päivitän varmasti tammikuussa tulevia suunnitelmia tilanteen mukaan.

11. joulu, 2016