Kennel Brufinn

Blogi

Myran (FI VPVA Lekking After Myrsinia) lapset loistaa kaikista kolmesta pentueesta. Onnea Laura&Neo (Brufinn Keep Retrieving Doc) rallytoko AVO luokasta 94p ja toinen sija! Onnea Heidi&Lara (Brufinn Fun To Watch) PK jäljeltä JK3 275p ykköstulos!! Onnea Ulla&Demi (FI KVA Brufinn Barcelona) viime viikonloppuna Siuntiossa Nome-A kokeen voitto A1+Serti, tänään Hauholla Nome-b ainoa VOI1 tulos todella tyhjentävällä suorituksella. Tänään myös Eka (Brufinn FirstOneFor Lekking)&lainaohjaaja Susanna päättelivät Ekan upean kauden kolmannella nome-b ALO1 tuloksella. Onnea!!!

Terveystuloksia: Brufinn Keep Retreieving Doc "Neo" kävi virallisissa kuvissa ja kaikki on tervettä, selkä, kyynärät, lonkat, polvet ja silmät: pari ylimääräistä ripseä löytyi mutta niistäkään ei ole haittaa. Nyt on K-pentueesta siis 7/8 käynyt kuvilla ja kaikilla AA, 00 tulokset. En voisi olla onnellisempi näiden koirien hyvästä luustollisesta ja mentaalipuolen terveydestä! Myös L-pennuista on 6/8 käynyt kuvilla ja myös kaikki siellä terveitä 4xBB, 1xAA, 1xAB, 6x00, myös silmät terveet! Tänään käydään 5kpl Brufinn M-pentujen kanssa virallisilla kuvilla ja tämä aina jännittää kasvattajaa ihan pirusti vaikka mitään ontumisia ei kasvuaikana ole näillä nyt ollutkaan. Pitäkää peukkuja että myös tästä porukasta (Mustiina&Heikki) saadaan hyviä tuloksia!

Brufinn O-pennut täyttivät tänään 6 viikkoa. Ne lähtevät 4.11 alkaen omiin koteihinsa, kaikki pennut ovat varattuja. Olen kyllä erittäin tyytyväinen tähänkin laumaan, niin avoimia ja sosiaalisia tapauksia, hyvät lähtökohdat ovat nyt elämäänsä saaneet, kaikki on enää omistajista kiinni. Ja ihanat kodit kaikilla muksuilla onkin, joten uskon että ne saavat myös jatkossa hyvän ja harrastuksen täyteisen elämän.

Paukun Brufinn Pure- pennut täyttivät eilen 3 viikkoa. Ne kävelevät, opettelevat tasapainoa ja alkavat tutkia maailmaa. Niiden maailma avatutuu joka päivä enemmän. Silmät ja korvat on auki joten niilläkin pääsee jo hiukan havainnoimaan ympäristöä. Tästä pentueesta vapaana 1 urospentu. Jos kiinnostuit niin lue lisää: Paukku&Vertti

Yhteydenotot: katri.nevalainen (@) suomi24.fi, puh. 041 5494332 Katri jos et saa puhelimitse heti kiinni niin laita teksiviesti ja palaan asiaan!

Yleisesti: On ollut ihana pitkä ja kuiva syksy. Pentuja on hyvin päässyt opettamaan ulos. Nyt sitten alkoi nämä ei toivotut räntäkelit ja ulkoilua joutuu rajoittamaan :( Myös aikuisia saa olla kokoajan pyyhkimässä lenkkien jälkeen, tämä on tätä syksyn harmautta, tulisi sitten pian edes lumet. Omat koirat ovat joutuneet olemaan nyt paljon paitsiossa kun aika kuluu pentujen kanssa, mutta tämäkin on väliaikaista ja treenejä lisätään heti kun aikaa on hiukan enemmän. Sisällä on treenattu joka päivä jotakin, joten aktiviteettia on niilläkin lenkkien lisäksi. Kaikki suunnitelmat ensi vuodelle on vielä auki. Syksy 2017 astutetaan mahdollisesti "Lara" Brufinn Fun To Watch yhteistössä sen omistajan Heidi Forsell kanssa. Myös keväästä mahdollisesti seka tai käyttälinjainen pentue, mutta kaikki on vielä auki. Katsotaan.. kesäksi tähdätään Brimin FI VPVA Brufinn Bloomington kanssa FI KVA- titteliä kohti. Toki myös Myran kanssa haaveillaan siitä, Dopeyn kanssa taipparit ja siitä sitten kohti kokeita rauhakseen. Katsotaan mitä harrastuksen tuo tullessaan. Onneksi koirat ovat pysyneet terveinä ja toivon sitä myös jatkossa.

Kasvattien kuulumiset ovat olleet positiivisia. Joitakin äksidenttejä/tapaturmia on käynyt joita on paranneltu, mutta ei mitään mitä ei saataisi vielä kuntoon. Paljon rapsutuksia ja haleja jokaiselle meiltä lähteneelle kasvaturrille.

Lokakuussa ollut ja tulee vielä olemaan kasvattien synttäreitä Brufinn M-pennut täyttivät 17.10 1 vuotta: Onnea kaikille täyden 10 pentueelle!! Brufinn Ice-pennut täyttivät 18.10 tasan 2 vuotta, hurjasti Onnea!! Brufinn E-pennut täyttivät 11.10 tasan 3 vuotta, Onnea ihanat!! Ja Brufinn F-pennut täyttävät 29.10 tasan 3 vuotta, hurjasti Onnea!!!

26. loka, 2016