Kennel Brufinn

Blogi

Murun ja Kurun ihanat 7 pentua voivat hyvin: 4 narttua ja 3 urosta. Ne ovat saaneet runsaasti maitoa kun sekä emä Muru että valeraskaana oleva mummo Elvi käy pentuja imettämässä ja huoltamassa kuin omiaan. Pentulaatikko on nyt näiltä purettu ja tilaa on tuplasti. Nyt on tilaa temmeltää. Pissapaikkana kokeilen nyt ensimmäistä kertaa hamppukuiviketta ja hyvin muksut käyvätkin niiden päällä jo tarpeillaan. Päivät kuluvat leikkien, syöden ja nukkuen. Kovin tarmokkaita tapauksia nämä ovat, pärinää ja murinaa kuuluu laatikosta leikin lomassa ja naskalihampaat tarraavat jo kaikkeen kiinni! Kiinteää ruokaakin on maisteltu mutta vielä vie mammojen maito voiton kun sitä tulee! Pian maistellaan taas toinen matokuuri ja kokeillaan takapihalla tassuttelua. Vielä 3,5 kiireistä viikkoa näiden mussujen kanssa edessä. Ensi viikolla tulevat pennut varaajat katsomaan tätä riiviölaumaa ensimmäistä kertaa.

Paukun ja Vertin pennut syntyivät 4.10 ja ne ovat nyt viikon ikäisiä (6 urosta ja 3 narttua). Alussa oli Paukun maidon tuotannnonkäynnistymisen kanssa hankaluuksia ja pari päivää jouduin pentuja lisäruokkimaan etteivät kuivuneet. Nyt kaikki hyvin ja pennut voivat pulleasti, Paukulta tulee nyt hyvin maitoa ja se hoitaa pentujaan huolella. Enää ei tarvitse muuta kuin päivittäin punnita ja tehdä pennuille BioSensor ohjelmaa. Paukun pennut ovat alustavasti varattuja. Sijoitusnarttu etsii kuitenkin vielä yhteistyökykyistä/harrastavaa ja/tai metsästävää ja koirakokenutta kotia. Jso kiinnostuit ota yhteyttä!

Tuloksia. Viime viikonloppuna kävivät WT:tä kokeilemassa "Aapo" Brufinn Keep Hunting Happy&Janne, ihan ei vielä mennyt putkeet mutta dameja saatiin ylös ja nyt on hyvä talvi treenailla ja antaa pojan henkisesti kypsyä. Brufinn First In Line "Ira"&Ulla tekivät taas hienot pisteet rasteilta mutta harmittava karkaaminen tuotti yhdeltä rastilta nollan ja pois palkinnoilta. Yhteistyö kuitenkin toimi nyt kivasti, hyvä hyvä!

Sitten FI KVA Brufinn Barcelona "Demi"&Ulla tekivät sen taas. Ensimmäinen kasvattini joka on osallistunut nome-A kokeeseen ja nyt toisessa startissaan metsästysnoutajien "Kunkku" titteli, Siuntion kokeen voitto sij.1 ja Serti!!! Vielä pari sertiä ja saadaan uusi titteli FT- KVA - lämpimänriistan käyttövalio. Aivan huikeaa, paljon onnea vielä tätäkin kautta!!

Muuten meillä elellään hiljaiseloa ja pentuarkea. Omat koirat pääsevät lenkeille, mutta treeni on nyt vähissä. Talvella sitten taas ahkerammin kohti ensi kautta! Täytyy kiittää tätäkin kautta kaikkia kasvatteja koirien hyvästä hoidosta ja niin moni on ahkerasti käynyt kisoissa ja saanut tuloksia oikein mukavasti. Onnea Onnea, olen niin ylpeä teistä kaikista! Etusivulla on nähtävillä luettelo tietooni tulleista tuloksista.

12. loka, 2016