Kennel Brufinn

Blogi

Murun ja Kurun pennut täyttävät tänään jo 2 viikkoa. Kaikki voivat hyvin ja painoa tulee tasaisesti kaikille. Tänään niiltä leikattiin kynnet ja kaikki saivat ensimmäisen matolääkekuurinsa (flubenolia suuhun). Aikuisille tarjottiin axilur kuuri. Viikonloppuna pennut saivat jo pannat jotta ne on helpompi tunnistaa. Tytöt: musta, violetti, keltainen ja pinkki panta. Pojat: sininen, ruskea ja vihreä panta. Kaikilla pennuilla on tällähetkellä oma koti. Jos peruutuksia tulee laitan siitä infoa. Pentujen biosensor ohjelma lähentelee loppuaan, vielä pari päivää tehdään ohjelman mukaista käsittelyä. Senkin jälkeen pentuja toki käsitellään päivittäin.

Paukulla sen sijaan on tiineyttä enää viikko jäljellä. Massu pullottaa jo siihen malliin että en malta odottaa mussukoiden syntymää. 

Muiden koirien kanssa on nyt treenit jääneet vähemmälle mutta pitkillä lenkeillä käydään päivittäin. Elvi on todellisella laihdutuskuurilla, kyllä se niin minua huijasi ja söi tietysti mielellään mammaloma annoksensa. Nyt nyrpistelee kun annpkset ovat pieniä ja laittiruokaa. Pakko saada mamman kilot kuriin, sillä on aivan liikaa ylipainoa. Jokainen ylimääräinen kilo on kuitenkin rasitus koiran nivelille ja voi hyvinkin vähentää elinvuosia sieltä loppupäästä ja sitä en rakkaalle koiralleni halua.

Kuulumisia ja tuloksia on tipahdellut kasvateilta taas mukavasti. Kiitos kuulumisista onnea tuloksista. Brufinn ladybird "karma" läpäisi Nikon kanssa taipparit, Onnea. Brufinn Eden "Elsa" & Marja kävivät Ruotsissa Nose Work 1 luokan testissä ja läpäisivät sen. Nyt parilla on oikeus startata kyseisessä lajissa josta tulee 1.1 2017 virallinen laji Ruotsissa. Paljon Onnea!! Merja kävi Myran kanssa nomessa saaden VOI3 tuloksen, onnea!! Siw&Lady (ice lady) saivat ALO1 tulokaen Ruotsissa nome b kokeessa, onnea! Monet kasvatit ovat päässeet myös metsälle menestyksekkäästi, hieno homma! Oikein mukavaa syksyn jatkoa kaikille.

Ajankohtaista osiossa on myös lisätietoja pipotilauksesta brufinn logolla. Pipon hinta on 10,50€/kpl jos joku vielä kiinnostuu tilaamaan niin pikaisesti tietoa minulle!

28. syys, 2016