Kennel Brufinn

Blogi

Murun ja Kurun pennut ovat syntyneet ti-ke välisenä yönä 13-14.9. Pennut ja emä voivat hyvin. Muru on todella huolehtiva emä, maitoa tulee hyvin ja pennut kasvavat tasaisesti. Saimme tälläkertaa hyvin mustavoittoisen pentueen.  Alustaviin varaajiin on nyt otettu yhteyttä, valitetavasti kaikille ei riittänyt omaa pentua. Muru&Kuru

Seuraava pentue tulee parin viikon päästä Paukulle. Paukku on tukevasti tiineenä ja odotan normaalikokoista pentuetta. Tähän pentueeseen otan vielä varauksia vastaan. pennut etsivät harrastavia/kisaavia, mahdollisesti metsästyksestä kiinnostuneita koteja. Lisätietoja: Paukku&Vertti

Hyvä uutinen Elvin suhteen on se ettei meille onneksi tulekkaan yllätyspentuetta. Elvi on ollut joko hyvin tukevasti valeraskaana tai sitten se on luonut pentunsa pois. Mutta vatsa ei enää kasva vaan pienenee eikä pennuista ole enää merkkiäkään. Oikein hyvä näin ja saan huokaista helpotuksesta. Ei Elvin tarvitse enää mammailla, nyt se saa mummoilla lapsen lapsiensa vauvoille. :)

Ensi kevääksi/kesäksi mahdollisesti pentue suunnitelmia. Mutta voi myös olla että Brufinn pentuja vasta syksyllä 2017, katsotaan rauhassa miten työasiat ja muut etenevät. Ja selvitään ensin tästä penturumpasta.

Kasvatinomistajat ovat ahkeroineet taas kokeissa! Onnea kaikille.

Taippari ovat läpäisseet seuraavat koirakot:

- "Mila" Brufinn Must Be Miracle&Sanna NOU1, Onnea!!

- "Ruuti" Brufinn Live and Learn&Maria NOU1, Onnea!!

- "Muikku" Brufinn Keepers Snow White&Jenny NOU1, Onnea!!

- "Milli" Brufinn Must Be Mystery&Maria NOU1, Onnea!!

- "Veikko" Brufinn Living Legend&Essi NOU1, Onnea!!

Syyskuun alussa Demi ja Ulla kisasivat SM nomessa ja karsinta kokeesta hienosti VOI2, mutta ei tänä vuonna finaaliin. Hieno debyyppi kuitenkin kovatasoisessa joukossa! Onnea!

FI KVA Brufinn Barcelona "Demi"&Ulla kävivät myös puolustavassa Nome-b:ssä Helsingin seudun kennelpiirinmestaruuttaan viime vuodelta, tänä vuonna PM2 hienosti tuloksella VOI2. Onnea!!

Ruotsissa asuva Demin ja Brimin velipoika Brufinn Buffalo "Buff"&Johan saivat Nome-b AVO1 ja siirto VOIttaja luokkaan, Onnea!!

Nyt alkaakin kisakausi hiipua lopuilleen ja talven yli treenataan ahkerasti. Ensi vuonna sitä on itselläkin 2 VOI-koiraa, jaiks! Treeniä talven yli siis todella tarvitaan. 

Tulevana viikonloppuna on Kanta-Hämeen Noutajakoirayhdistyksen nome-b kokeet Vesajärventiellä Hämeenlinnassa. Lauantaina ALO-luokka ja sunnuntaina AVO-luokka. Minä olen paikalla molempina päivinä, joten tervetuloa myös kasvatinomistajat tai tulevat seuraamaan noutajien rodunomaisia kokeita!

Sitten olen tekemässä taas pipotilausta Brufinn Labradors tekstillä, jos haluat oman katso lisäteidot ja ota yhteyttä! Ajankohtaista

20. syys, 2016