Kennel Brufinn

Blogi

Metsästyskausi on alkanut monen kasvatin osalta. Kuvien ja kuulumisten perustella on tullut hyvin noutoja niin sorsalla kuin kyyhkylläkin. Tämä on sitä ominta hommaa mihin labradorinnoutaja on jalostettu. Jokaisen kasvatin puolesta joka metsälle pääsee olen erittäin onnellinen.

Me emme päässeet kyyhkyyn mutta viikonloppu tuli vietettyä Kannonkoskelle sorsan aloituksessa. Kiitos kaikille osallisille, koirille saatiin muutama hyvä nouto ja paljon passia. Oli ihan huippuviikonloppu!

Kasvatit ovat tehneet myös tuloksia, osa läpäissyt taipparit, Niki läpäisi BH kokeen Sarin kanssa, Neo sai kolmannen rallytoko tuloksen ja tunnarin RTK1 eli AVO-luokka kutsuu, Osku sai toisen mejä AVO1 ja siirtyi VOI-luokkaan. Dopey ja Tyyne läpäisivät vepen SOVE kokeen, Aamu sai toisen ALO1 vepestä ja siirtyi AVO-luokkaan. Miellettömän hienoa! Onnea kaikille hienoista tuloksista! Jatkossakin kasvattini omistajat laittakaa minulle jotakin kautta koirienne hienoja tuloksia tulemaan niin osaan niitä päivitellä tänne kotisivuilleni sekä onnitella teitä :)

Koerintama alkaa olemaan ensi viikonloppua lukuunottamatta meidän lauman osalta taputeltu. Dopeylla olisi edessä vielä taipparit ja Brimillä yksi AVO-startti.

Pentu-uutiset:

Brufinn Groovy Soul "Muru" on tukevasti tiine ja tyttö tulee syyskuun alusta luokseni odottelemaan synnytystä. Syyskuun puolessa välissä pitäisi näiden mustien ja ruskeiden vaavien syntyä. Aivan ihanaa, toivotaan että kaikki menee loppuunasti hyvin.

Brufinn Fire Cracker "Paukkulla" on nyt kolme viikkoa astutuksesta ja selviä tiineyden merkkejä on ilmassa. Uskoisin meille tulevan lokakuun alussa myös mustia käyttölinjaisia hyvin energisiä pentuja joista on vaikka mihin työskentelyyn ja harrastuksiin. Pentueista voitte lukea enemmän pentuesuunnitelmat välilehdet alta.

Otan molempiin pentueisiin vielä varauksia vastaan. Jos mielenkiinto heräsi niin lue info pennunostajalle sekä tutustu kennelin esittelyyn. Parhaiten minut saa aluksi kiinni sähköpostilla jos ajatuksemme pennunta ja yhdistelmästä kohtaavat niin voimme keskustella lisää puhelimitse ja emiä saa tulla tapaamaan. Olen suht. Kiireinen vielä elokuunloppuun asti mutta sitten helpottaa ja minut tavoittaa huomattavasti paremmin.

Ensisijaisesti myyn pennut harrastaviin tai metsästäviin koteihin sekä työkoiriksi. Paukun&Vertin pennut myyn ainoastaan harrastaviin tai metsästäviin koteihin!

Sitten muuten hokshoks käyttölinjaiset kasvattini, aijon mennä marraskuussa 13.11 su Jyväskylän KV-näyttelyyn toivottavasti saamaan britti tuomarilta Dopeylle ja parille sijoitusnartulle sen tarvittavan H:n. Lähtekää muutkin mukaan!

25. elo, 2016