Kennel Brufinn

Blogi

Kylläpä olikin taas hieno viikonloppu kasvattien osalta!

Ruotsista asti Siw Ruden&"Lady" Brufinn Ice Lady tulivat starttaamaan 6-7.8 viikonlopun labradorinnoutajien Derbyssä ja lauantain pisteet olivatkin toisen koirakon kanssa päivän parhaat (rasteilta: 20, 15, 18, 20), paikka su finaalin siis saatiin. Sunnuntaina matka tyssäsi ensimmäiseen finaalitehtävään muun 11 koirakon kanssa, vain 4 derby koiraa saivat tässä damit ylös. Lopulta Lady&Siw sijoittuivat pisteillä 73p jaetulle sijalle: 5, joten ei hullummin ollenkaan. Samoin tämä pari sai Derbyn parhaan vesityökiertopalkinnon! Onnea Lady&Siw, hieno viikonloppu, olen niin ylpeä teistä!

Mestaruudessa kisasivat myös FI KVA Brufinn Barcelona "Demi"&Ulla, lauantaina valitettavasti yhdeltä rastilta nolla eikä finaalipaikkaa, mutta nuori koira, aikaa on. Hieno pari jokatapauksessa! :)

Brufinn Keep Hunting Happy "Aapo"&Janne läpäisivät noutajien taipumuskokeen, hurjasti Onnea. Ensimmäinen K-pentueesta: NOU1!

Brufinn Keep Retrieving Doc "Neo"&Laura kokeilivat tänä viikonloppuna Rallytokoa ja saivatkin hienosti kaksi hyväksyttyä tulosta ALO-luokasta, toisena päivänä komeiltiin myös palkintopallisijalla yksi! Onnea kovasti!

Brufinn Living Legend "Veikko"&Essi mejäilivät ensimmäisessä mejäkokeessaan hienosti AVO1 tuloksen, Onnea!!

On mukava seurata kun kasvattien kanssa harrastetaan ja treenit myös tuottavat tulosta, onnea kaikille tasapuolisesti. terveisin: Ylpeä kasvattaja!

Pentusuunnitelmat ovat vierähtäneet käyntiin. Sekä Muru että Paukku on nyt astutettu ja jäämme odottamaan tulevatko molemmat koirat tiineeksi. Muru meneekin jo ensi viikolla ultraan joten sen osalta tiedämme piakkoin lisää, tiineyden merkkejä on kuitenkin ollut jo ilmassa. Molempiin pentueisiin otan yhä alustavia varaajia vastaan. Aluksi minut saa kiinni sähköpostilla, mutta nyt lauantaina 13.8 olen helposti tavoitettavissa myös puhelimitse. Syyskuuta kohti kiireet helpottavat omaltakin osalta ja olen huomattavasti helpommin tavoitettavissa.

Eilen alkoi kyyhkystys ja parin viikon päästä seuraa sorsanaloitus johon itsekkin pääsen mukaan koirieni kanssa. Kuumia piippuja ja hyviä noutoja jokaiselle kasvatilleni jotka pääsevät toteuttamaan metsästyksessä sitä mihin rotu on jalostettu! Antoisaa syksyä jokaiselle!

Niin ja Happyn kuulumisia. Tyttö muutti Laurin ja Hannan hyvään hoivaan Jyväskylään. Happyn varvas amputoitiin ortopedin toimesta eilen ja toipuminen on alkanut hyvin. Toivon Happylle pikaista paranemista että pääsee taas "sisko" Lounan kanssa temuamaan. Ihana Hapsy <3

Kuulumisia mitä olen kasvateistani saanut niin kodeissa menee hyvin ja koiriin ollaan tyytyväisiä. Terveyttäkin on nyt riittänyt. Parilla ollut hiukan herkka vatsa jollekkin ruualle, samoin muutamia korvan töhnimisiä on ollut mutta ei mitään sen vakavampaa eikä kukaan ole osoittautunut pientä herkyyttä enemmän allergisemmaksi millekkään ruualle, hyvä niin. Brufinn facebook ryhmässä on mukavasti tullut myös kuvia ja keskusteluja niin harrastusksista kuin koirien terveydestäkin käynnissä joten jos et vielä kuulu brufinn faceryhmään niin laitappa kasvattini omistaja tai mahdollisesti tuleva omistaja pyyntö päästä ryhmään mukaan niin pääset heti vaihtamaan ajatuksia myös muiden brufinnlaisten kanssa.

11. elo, 2016