Kennel Brufinn

Blogi

Jälleen hienoja tuloksia viikonloppuna kasvateille!

Vepessä taiteilivat Brufinn Dark Side "Osku"&Mia SOVEn hyväksytysti läpi: Onnea!!

Brufinn Dark Dance "Urho"&Kyllikki vepeilivät AVO3 verran (voihan vienti..mutta kyllä sekin vielä tulee menemään)

Brufinn FirstOneFor Lekking "Eka"&Tommy nomeili ekan kerran nome-b kokeessa ja heti ALO1 verran. Pari viikkoa sitten ALO1 tuli WT:stä, joten hyvin pyyhkii tälläkin parilla. Onnea!!

Brufinn Black Tickle "Rilla"&Merja vetäsivät WT:stä AVO1 tuloksen pistein 79 sij.2/6. Onnea ja kohti voittajaa!

Onnea kaikille, ihana kun jaksatte harrastaa!

Lisää tuloksia (aikaisempia voi nähdä etusivulta)

Meillä alkaa = minulla olla jo pientä kisaväsymystä havaittavissa ja kun oikeastaan kaikki ja yli mitä tältä vuodelta toivon on saavutettu niin taidetaan jäädä ihan piakkoin jo "lomalle" harrastuksista. Hyvin on mennyt, mun ihanat koirat on tehneet niin hyvin!

Tämän kauden saavutukset jo nyt:

"Myra" FI VPVA Lekking After Myrsinia: vepe valio!

"Brim" FI VPVA Brufinn Bloomington: Nome-b 1xAVO1, 1xAVO2

Molemmilla on vielä yhdet nome-b kisat tulossa, mutta nyt jo olen tyytyväinen tulostasoon ja ihan hyvin voidaan jatkaa vasta ensi kaudella! Dopeyn osalta olisi suunnitelmissa taipparit tälle kautea muuten saa herra vielä kasvaa ja aikuistua. Elvi on saanut vain höntsäillä eikä aika nyt riitä sen osalta kisatavoitteisiin, tai ei sitä ikinä tiedä jos vepen AVO-vielä jaksetaan korkata.. Elo/syyskuussa olisi vielä mahdollisuus Brimin kanssa yrittää toista AVO1 ja syksyllä olisi noita WT-kokeitakin. Mutta luulen että pidetään tuumaustaukoa. Niin kova tahti ollut että puntit alkaa oleen tyhjät ohjaajalla jo tässä vaiheessa kautta. Kunhan Dopey läpäisee taipparit ja ehkä Vepen SOVE-kokeen niin tyytyväinen saan olla.

Sitten pentu uutisiin!

Taikan&Dinon ihanat lapset ovat lähteneet/tai viimeiset veikot lähtemässä Kreetan luota maailmalle. Kyllä olivat suloisia ja reippaita labradorinalkuja! Olipa ihana nähdä mitä kasvattini "Dino" Brufinn Groovy Swing jättää. 

Kasvatilleni "Milo" Brufinn Emporio on myös syntynyt keväällä pentue ja nekin ovat jo maailmalla. Näitä muksuja en itse päässyt katsomaan mutta Milon omistaja oli ne mustat suloisuudet käynyt katsastamassa.

Kennelini omat pentusuunnitelmat ovat nyt laitettu käyntiin.

- 15-18.7 on sijoitusnarttuni Brufinn Groovy Soul "Muru" astutettu FI VPVA Näpsänakkelin Kuru "Kurulla". Kovasti oli rakkautta ilmassa ja helposti sujui astumiset. Aivan ihana tuo Kuru on edelleen, oikea herrasmies. Nyt jäädään vain odottamaan ja toivomaan tämän yhdistelmän pieniä ihmeitä maailmaan. Odotan näistä toimintakykyisiä, helposti koulutettavia harrastus/metsästyskavereita monenlaiseen toimintaa. Pieniä mustia ja ruskeita vesipetoja tilattu. Jos kiinnostuit yhdistelmästä niin käy lukemassa Pentuja välilehdeltä lisää yhdistelmästä Muru&Kuru. Yhdistelmän pennut tulevat olemaan sekalinjaisia labradorinnoutajan pentua (eivät siis puhtaasti labradorien näyttely- tai käyttölinjan edustajia vaan näiden sekoitus)

- Puhtaasti käyttölinjaisia pentuja suunnitelmissa sijoitusnartulleni "Paukku" Brufinn Fire Cracker. Odotan Paukun aloittavan juoksunsa heinä/elokuussa ja pennut syntyvät siis loppusyksystä. Lue tulevasta yhdistelmästä lisää: Pentuja välilehdeltä ja sieltä Paukku&Vertti

Siinä sitten olisi tämän vuoden pentusuunnitelmat. Katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Seuraan tarkasti myös kennelliiton uusien kauppasopimusten voimaan tuloa ja niiden tuomia muutoksia. Kasvattamista ei ainakaan yhtään helpommaksi tehdä hyvien ja tunnollistenkaan kasvattajien osalta. Noh seurataan ja katsotaan mitä tuleman pitää.

19. heinä, 2016