Kennel Brufinn

Blogi

Kasvatit ovat tehneet mukavasti tuloksia ja niistä listaus löytyy kennelin etusivulta. Onnea kaikille hienoista starteista ja tsemppiä seuraaviin!

Brufinn Groovy Swing "Dino" & Braastad "Taika" saivat pentuja jotka ovat luovutusiässä jo pe 8.7 lähtien. Vielä olisi vapaana yksi musta urospentu, jolla yläpurenta ja siksi pentu myydään halvemmalla 1/3 hinnasta. Tämän pennun hinta siis 800€. 

Kaikki kyselyt pentujen kasvattajalle: Kreetta Kerimaa puh. 045 1639399 tai polarhorse @ luukku.com 

4.7.2016 Sijoitusnarttuni "Muru" Brufinn Groovy Soul aloitti vihdoin juoksunsa ja tullaan astuttamaan heinäkuun aikana Fi VPVA Näpsänakkelin Kuru "Kurulla". Haen Murun sunnuntaina luokseni niin päästään seuraamaan milloin olisi oikeat hetket astutukselle.

Pikkuhiljaa alkaa selviämään myös Brufinn Fire Cracker "Paukulle" suunnittelemani uros. Julkaisen uroksen kunhan kaikki on sovittu uroksen omistajan kanssa. Paukku todennäköisesti astutetaan nyt kesän juoksuista joita odotan elokuulle. Tämä käyttölinjainen pentue tulee olemaan musta. 

Brufinn L ja K-pennuista kävi mukavasti koiria virallisilla kuvilla kesäkuussa. Ja hienot olivat myös tulosket, en voisi olla onnellisempi! Kaikki kuvatut kasvatit osoittautuivat terveiksi. Erittäin iloinen etenkin kun sijoitusnarttuja oli porukassa 3kpl: Hertta, Muikku ja Louna ja sitten oma upea urokseni Dopey. Dopeylta kuvasin myös selän ja sekin terve. Dopey on siis myöhemmin myös mahdollisesti jalostuskäytössä, mutta katsotaan nyt ensin taipparit jne..pikkupoika se vielä on.

Juhannus meni mukavissa merkeissä NomeJuhannuksessa Konnevedellä. Hyvät koulutukset ja mukavat kanssa ihmiset. Ei ollut turhareissu, koirat nautti!

Seuraavat reissut tehdään Lekking kenneltreffeille 23-24.7 Laukaalle ja siellä taas paljon tuttuja ihmisiä ja mukavia kouluttajia! koko kööri pääsee/joutuu mukaan!

Sitten onkin Derby/Mestaruus keski-suomessa elokuun alussa ja sielläkin olen mukana katsojana. Brimin tytär Lady&Siw osallistuvat Derbyyn ja kannustusjoukot: minä olen mukana :)

Elokuussa koisseille&mulle on myös Sorsan aloitukseen paikka Keski-Suomessa, tätä todella jo odotetaan: Myra/Brim/Elvi pääsevät hommiin!

Syyskuussa on sitten Brufinn Need For- pentujen pentutreffit 3.9.2016 Hauholla. Sähköpostia kaikille laitettu tänään! Toivottavasti mahdollisimman monen kanssa nähdään siellä!

Ja uutisiin. Brufinn Need For Fun "Happy" pentunen muuttaa heinäkuun loppupuolella omaan kotiin. Valitettavasti Happylla paljastui kasvun myötä kasvuhäiriö (epämuodostunut varvas) yhdessä takajalan varpaassa ja tytöstä ei tule toivomaani jalostuskoiraa/harrastuskaveria minulle. Varpaasta tuskin koituu koiralle mitään haittaa mutta en ota jalostuksellisesti riskiä Happyn suhteen. Happy saa ihanan kodin kasvatinomistajani luota toisen koiran kaverina. Onneksi muilla sisaruksilla on normaalit tassut joten tämä oli vain Happyn "kauneusvirhe". Muuten Happy voi oikein hyvin ja on meidän lauman mussukka ennen omaan kotiin muuttoa.

5. heinä, 2016