Kennel Brufinn

Blogi

Taikan ja Dinon pennut ovat jo 4 viikon ikäisiä möttiäisiä. Vielä niistä olisi Kreetalla vapaana 2 mustaa urosta ja 1 ruskea uros. Jos olet kiinnostunut näyttelylinjaisesta energisestä koirasta moneen menoon niin ota Kreettaan yhteyttä, hän kertoo lisää.

 

Minun on tarkoitus astuttaa sijoitusnarttuni Brufinn Groovy Soul "Muru" heti kun sen juoksut alkavat....pitäisi alkaa näillä näppäimmillä. Uroksena FI VPVA Näpsänakkelin Kuru "Kuru". Lisätietoja: Pentuja välilehdellä!

 

Lisätietoja:

 

 

Maanantaina kävi 9 kasvattia kuvilla (kaikkien luusto lähti terveenä eteenpäin) ja jo nyt 5 tulokset on lausuttu kennelliitossa.

Myra&Tweed:
-Mun rakas "Dopey" Brufinn Keepers Gun Dopey lonkat: A/A, kyynärät: 0/0 epävirallinen selkä: terve, silmät: ok
-Sijoitusnarttu "Muikku" Brufinn Keepers Snow White lonkat: A/A, kyynärät: 0/0, silmät: ok

Heikki&Hertta:
-Sijoitusnarttu "Louna" Brufinn Looking lovely lonkat: A/B, kyynärät: 0/0, silmät: ok
- "Ruuti" Brufinn Live and Learn lonkat: B/B, kyynärät: 0/0, silmät: ok

-"Veikko" Brufinn Living Legend lonkat: B/B, kyynärät: 0/0

Elvi&Patu:
- Sijoitusnarttu "Hertta" Brufinn Jouful Heart lonkat: B/B, kyynärät: 0/0, silmät: ok

Vielä

Taika&Sulo:

- "Malla" Brufinn Hestia lonkat: A/A, kyynärät: 0/0, silmät: ok

Erittäin hyvä fiilis, nyt voisi poksauttaa vaikka kuohuvan!! Vielä odotamme Astron, Hemmon ja Leo tuloksia mutta terveenä lähtivät niin eiköhän ne myös sellaisiksi lausuta. :) Mahtava alku näille pentueille. Olen niiiin niiiiiin iloinen ja onnellinen.

"Miina" Brufinn Follow Me on läpäissyt kaikki testit ja on nyt virallinen hypokoira. Miina tekee tärkeää hommaa omalle perheelleen! Hienoa työtä Minna&Miina. Astro ja Jack ovat molemmat myös läpäisseet tähän asti kaikki tasotestit ja niistäkin on hyvää vauhtia tulossa virallisia hypokoiria omistajillee!

Sain myös pitkästä aikaa tervetulleita kuulumisia tullilla työskentelevältä kasvatiltani:

"Terveisiä Sälli the uimamaisterilta! :) Sälli (B. Icehash) on kyllä hurjan ihana koira ja varustettu hyvällä "moottorilla". Joka työaamu Sälli on yhtä innoissaan lähdössä isännän kanssa töihin. Sivusta seuraajana, espanjanvesikoiriani viimeiset 10 vuotta kouluttaneena, "kadehdin" Sällin koulutettavuuden helppoutta. ;)
Kotona Sälli on osa neljän koirapojan laumaa, (2 perroa ja 1 tiibetinterrieri) ja laumaelämä sujuu ongelmitta. Pojat tulevat hyvin juttuun keskenään,eikä välejä ole tarvinut selvitellä.

Sälli pitää kaikista ja kaikesta. Ei hauku, eikä pelkää mitään. Oikein manio labbis siis!" - Kiitos Jenni kuulumisista. Ihanaa että Sällillä menee perheessään edelleen hyvin ja työt sujuu :)

Kasvatit ovat myös tehneet koe rintamilla hienoja tuloksia. Tässä listausta, Onnea kaikille!:

12.6.2016 Nome-b: Brufinn First In Line "Ira"& Ulla Vahla ensimmäinen startti Alokasluokassa ja hienosti ALO2 tulos. Onnea!

5.6.2016 Nome-b: Tuore FI KVA Brufinn Barcelona "Demi"& Ulla Pihlaja kolmas VOI1 ja Demistä heti mammaloman jälkeen Suomen Käyttövalio! Hurjasti Onnea Ulla&Demi!

5.6.2016 Nome-b: FI VPVA Brufinn Bloomington "Brim" UMN:n kokeessa AVO2, hieno tyttö!

4.6.2016 NOU: Brufinn Ice Queen "Quinn" KHN:n taippareissa NOU1, hieno pikku Quinn!

29.5.2016 Brufinn Follow Me "Miina" valmistui viralliseksi Hypokoiraksi. Onnea Minna&perhe, olette tehneet aivan uskomattoman työn. Nyt Miina saa auttaa teitä kokopäiväisesti!

28.5.2016 NOU: Brufinn Iceman "Kymppi"&Sari N tulos: NOU1, hurjasti Onnea! 

28.5.2016 NOU: sijoitusnarttuni Sipulitee "Iisi"&Tiina tulos: NOU1, Onnea Onnea! :)

28.5.2016 TOKO: Brufinn Free Mind "Niki"&Sari K tulos: ALO1, hurjasti Onnea!

17. kesä, 2016