Kennel Brufinn

Blogi

31.5.2016 täytti Brufinn K-pennut 1 vuoden. Onnea Leo, Tessu, Toki, Dopey, Aapo, Neo, Kapu ja Muikku!

ensi tiistaina 7.6 täyttää sitten Brufinn L-pennut 1 vuoden. Onnea etukäteen Astro, Jack, Veikko, Hemmo, Louna, Karma, Lina ja Ruuti!

13.6 Kuvataankin sitten 4x L-pentua ja 3x K-pentua Mevetissä Helsingissä. Myös sijoitusnarttuni "Hertta" J-pennuista kuvataan samalla. Joten jännää jännää, taas sormet ristissä toivon kaikille kasvateilleni myös hyvää luustollista terveyttä.

Ilmoinen uutinen kuului tänään Oulusta. "Malla" eli viimeinen H-pennuista on nyt kuvattu ja sekä lonkat että kyynärät lähtivät terveinä kennelliittoon lausuttavaksi. Jee, onnea omistajille. Tämä 10 pennun pentue on nyt terveeksi tutkittu, olen niin iloinen omistajien puolesta!

28-29.5.2016 Meillä oli kenneltreffit Suvipielisissä Hämeenlinnan Rengossa. Laskin että Lounastajia oli toisena päivänä 29kpl ja toisena 27kpl että ihan mukavasti on sitten ollut myös koiria koulutuksissa. Iso kiitos kaikille mukanaolleille, meillä oli mukavaa yhdessä! Kiitos myös meidän huippukouluttajille jotka keskittyivät niihin tärkeisiin perusjuttuihin: maltti on valttia rodunomaisissa lajeissa! Kiitos siis meidän ahkerat huippukouluttajat: Vera Hepomäki, Kirsi Launomaa ja Ulla Pihjala! Paikka oli hieno ja toivottavasti ensi vuonnakin voidaan järjestää treffit samassa paikassa. Kuvia kenneltreffeistä löytyy enemmän Brufinn Facebook ryhmästä.

28-29.5.2016 Viikonloppuna kävivät taipumassa Brufinn Iceman "Kymppi"&Sari sekä sijoitusnarttuni Sipulitee "Iisi"&Tiina. Molemmille NOU1, hirveästi Onnea!! Brufinn Follow Me "Miina" sai myös "päättötodistuksensa" ja on nyt virallinen hypokoira!! Miina tulee auttamaan ja tekemään tärkeää työtä perheelleen merkkaillen Minnan tyttären verensokeriarvojen heittelyä. Hienon työn olet Minna Miinan kanssa tehnyt. Onnea koko perheelle!

3.6.2016 Astutussuunnitelmia: Brufinn Groovy Soul "Muru" on aloittanut juoksunsa ja tullaan astuttamaan kesäkuun aikana FI VPVA Näpsänakkelin Kurulla. Sormet ja peukalot ristiin että saadaan pentuja maailmaan :)

Kreetan omat pennut (Dinon & Taikan pennut) Tervakoskella ovat nyt kaksiviikkoisia ja voivat alkuvaikeuksien jälkeen hyvin. Taika on edelleen hyvä emä. Ensimmäisen viikon aikana pennuista osa valitettavasti menehtyivät ilman näkyvää syytä. Valitettavasti näin välillä käy, tuo ensimmäinen viikko on pennuilla aina se kriittisin. Onneksi loput pennut ovat terhakoita ja eläväisiä. Pian pääsen myös minä tutustumaan näihin muksuihin. Pennut ovat aina niiiin ihania!

Vielä kasvattien tekemiä tuloksia, Onnea kaikille erilajien hienoista tuloksista!

28.5.2016 TOKO: Brufinn Free Mind "Niki"&Sari K tulos: ALO1, hurjasti Onnea!

22.5 MEJÄ: Brufinn Groovy Metal "Romi"&Mika AVO1 -> siirto VOI-luokkaan. Paljon Onnea omistajille!!

22.5 Tammela MEJÄ: Brufinn Ice Queen "Quinn"&Jukka ensimmäinen VOI1, FI JVA Brufinn Tempranillo "Nipsu"&Markus VOI3, Brufinn Dark Side "Osku"&Mia AVO2. Paljon Onnea kaikille hienoista tuloksista!! 

21.5 PK- jälki: Brufinn Fun To Watch "Lara"& Heidi JK2 pistein 260, ykköstulos! Onnea!!!!

21.5 WT: Brufinn Black Tickle "Rilla"&Merja AVO0 mutta hienot pisteet 77p (18, 20, 0, 19, 20). Onnea taitavat, seuraavalla kerralla se ykkönen sitten ;)

3. kesä, 2016