Kennel Brufinn

Blogi

Countrylove's Natl Treasure "Brutus" 5.8.2006 - 8.5.2016

"Tänään on se päivä, kun minun matkani on kuljettu loppuun. Olen sairas ja voimani ovat ehtyneet, älä siis pyydä minua jatkamaan pidemmälle, vaan pidä minua sylissäsi ja kerro minulle kaikista yhteisistä vuosistamme. Silitä turkkiani niin kauan kunnes olen kulkenut rajan yli ja sydämeni on sammunut. Muistele minua mutta älä takerru minuun, vaan jatka eteenpäin. Koittaa vielä aika kun kohtaamme jälleen emmekä eroa enää koskaan."

Brutuksen jalat eivät enää viikonloppuna pitäneet ja hyvästelimme herran kaikkien rakkaiden kesken. Brutus sai eläinlääkärin toimesta nukahtaa rauhallisesti omaan kotipihaan sunnuntaina, kauniina aurinkoisena äitienpäivänä. Me silittelimme rakkaamme ikiuneen. Brutus jätti ison aukon ja suuren ikävän, mutta nyt pojalla ei ole enää kipuja vaan hyvä olla.

Kiitos Sarille, Jakelle ja Saanalle herran parhaasta mahdollisesta hoidosta ja rakastavasta kodista viimeisen kolmen vuoden aikana. Olette korvaamattomia.

Kiitos Brutuksen kasvattajalle Pialle (Countrylove's) herrasta. Minun ensimmäinen oma koirani, joka ei ollut se helpoin mutta kaikista opettavaisin ja niin rakas. Brutus ei jättänyt ketään kylmäksi: Ylväs ja lempeä herra.

Ison tassusi jälki on ikuisesti painautunut sydämeeni

9. touko, 2016