Kennel Brufinn

Blogi

Elvin kolmas ja viimeinen pentue täytti lauantaina 23.4.2016 tasan 8 viikkoa ja yksi kerraan pienet muffinsit muuttivat omiin koteihinsa. Niinhän siinä kävi että tässä kaksoisastutuksessa yllätysisäksi kaikille pennuille selvisi Coriander's Nightwind "Tuuma", Elvin salarakas joka ei siis astunut minun nähteni Elviä kertaakaan, mutta hoiti siis selvästi homman kun saivat olla rauhassa kahdestaan :) Pennut saatiin myös sitten rekisteriin ennen luovutusta ja sukua voi käydä tutkimassa täältä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI22087%2F16&R=122

 

Brufinn Need For Power "Kyösti" Annen ja Ismon hoiviin Saimaalle

Brufinn Need For Love "Elmo" Jukan perheeseen Paimioon

Brufinn Need For Speed "Into" Sonjan luokse Nousiaisiin

Brufinn Need For Beauty "Fatsy" Millan perheeseen Sipooseen

Brufinn Need For Happiness "Bertta" Katariinan luokse Hämeenlinnaan

Brufinn Need For Drama "Limppu" Minnan perheeseen Valkealaan

Brufinn Need For Action "Tico" muuttaa tänään Riikka-Marian luokse Vantaalle

ja Brufinn Need For Fun "Happy" jää minun luokseni kotiin.

Paljon Onnea jokaisen mussukan matkaan!

 

Seuraavia Brufinn pentue suunnitelmia on tehty, mutta toteutuminen katsotaan sitten myöhemmin.

Jokatapauksessa iloinen uutinen kuului Tervakoskelta kasvatistani Brufinn Groovy Swing "Dino" tulee toukokuussa isä. Sen astuma narttu "Taika" Braastad (joka myös Brufinn H-pentujen emä) on tukevasti tiineenä. Energiset mustat ja mahdollisesti ruskeat näyttelylinjaiset pennut syntyvät Kreetan luona toukokuussa. Kreetta myös toimii pentujen kasvattajana ja myyjänä. Lisätietoja: Litterplans/pentuja

 

Viikonloppuna kävi myös ensimmäisessä virallisessa WT-kisassa kokeilemassa siipiään B Fun To Watch "Lara". Tällä kertaa ei tulosta, mutta runsaasti lisää kokemusta.

Näyttelyssä pyörähtivät kasvateistani B First In Line "Ira" ja B Iceman "Kymppi" molemmat saaden H:n, jee!! Harmillisesti sijoitusnarttuni Sipulitee "Iisi" sai sisaruksineen vain T:n tuomarin vaihtumisen takia, kun tuo oli jo maksettu niin piti käydä yrittämässä vaikka mahdollisuudet tiedettiin huonoiksi. Seuraavan kerran sitten.

Viikolla kuului myös mukavia kuulumisia terveystuloksien puolesta. Brufinn Hera "Alma" kävi virallisilla kuvilla ja terveenä lähti tytön luusto kennelliittoon lausuttavaksi. Onnea omistajille. Nyt on 9/10 Taikan&Sulon pennusta tutkittu ja erinomainen on tämän pentueen terveys.

Elvin J-pentueesta on tutkittu nyt jo 5/8 ja kaikki mukulat ovat terveitä! Näistä uutisista jaksaa aina iloita. Onnea omistajille!

Kia laittoi myös mukavaa viestiä että veljekset: Brufinn Looking Busy "Astro" ja Brufinn Lucky Luke "Jack" suorittivat Hypokoirakoulutuksen 2 osa tavoitteen: Nouto hypokoirakoulutuksessa! Hienoa pojat! Onnea!

 

Nyt olisi hetkeksi aika keskittyä omiin koiriin jos aikoo saada näitä mussukoista kesäksi kisakuntoon, vielä nyt keväällä minulla ei ole tavoitteita varsinaisesti mielessä. Dopeylle taipparit kuitenkin, Brimille&Myralle vepe ja nome startteja pari...tai sitten vaan treenaillaan kesä. Kisainto on hiipunut vuosi vuodelta, mitä vähemmän kerkeää treenaamaan sitä vähemmän sitä huvittaa kisata. Tokoa olemme tehneet nyt harrastuspohjalta ja Myran kanssa olisi mahdollisesti tarkoitus tavoitella ALO1 tulosta. Eihän sitä sitten tiedä jos vielä siitä eteenpäin...Nome puolella olisi mukava päästä osallistumaan taas koulutuksiin ja katsoa siitä sitten taas eteenpäin jos innostusta tulee lisää.

 

Ruokapuolella:

Sain tarjouksen ja kuulun nyt koirineni IAMS edustus tiimiin vuoden 2016 loppuun. Saan siis edullisesti ostettua IAMS koiranruokia omille koirilleni ja välitettyä ruokaa myös muille. Tuotteena Iams on laadukas ja esim. Englannissa kasvattajien eniten käyttämä ruoka ja Usassa myös suosittu kasvattajarintamalla. Ruoka maistuu ainakin minun koirilleni erinomaisesti ja mielelläni voin suositella myös muille. Hinta&laatu kohtaavat. 

Tästä pääsette tutustumaan ruokiin: http://www.severa.net/#!iams-dog/c18h9

Ilmoitelkaa jos jotakuta kiinnostaa kokeilla säkillinen. Hinta kyselyt myös puhelimella tai sähköpostilla. Tilaan kotiini isomman satsin toukokuun puolella joten minulta saa tätä sitten hakea jos ruoka kiinnostaa.

26. huhti, 2016