Kennel Brufinn

Blogi

Elvi voi vielä paksusti ja seuraavat viikot tulevat olemaan sille tukalia. Iso pentue sille on jälleen tulossa. Malttamattomana odottelen jo mustia ja ruskeita pentuja maailmaan, mutta synnytystä odotetaan vasta tämän kuun loppupuolelle. Nämä ovat Elvin viimeiset pennut. Elvi on aina ollut supermamma, synnytykset ovat aina menneet hyvin, samoin se hoitaa tarkasti ja huolellisesti pentunsa. Elvi on aivan valtavan rakas koira. Elvin pentuihin on tullut jonkin verran jo kyselyitä, mutta vieläkin otan kyselyitä vastaan. Jos olet kiinnostunut sekalinjaisesta harrastus/metsästyskoirasta niin lisätietoja löytyy: Elvi&Tuuma&Late

11.2 Brufinn A-pennut täyttivät 5 vuotta!! Paljon Onnea Aamu, Nella, Nipsu, Pete, Riku ja Kamo, teistä kaikki alkoi!

14.2 Hyvää Ystävänpäivää kaikille kasvateille ja omistajile!

15.2 Brufinn J-pennut täyttivät 1 vuoden! Paljon Onnea Jallu, Jekku, Ruttu, Tauno, Levi, Kerttu, Jane ja Hertta. Osan kanssa mennään virallisiin kuviin piakkoin :)

Ystävänpäivänä aloitimme Nomen ALO-kurssin ja mukava päivä saatiin vietettyä treenien merkeissä, sääkin suosi!

Eilan pennut ovat jo viikon ikäisiä ja sekä emä että pennut voivat hyvin! Kaikki Eilan pennut ovat varattuja, pentuja on menossa tästä pentueesta myös työkoiriksi: hypokoiraksi sekä tullille. Narttuja sijoitamme Veran kanssa kaksi. Nämä ovat Eilan viimeiset pennut ja toki toivomme Veran kanssa joskus myös näistä jatkoa, mutta aika sen sitten vasta näyttää. Eila&Heikki

Eilan ja Heikin pennuista tulee myös Brufinn N-pentuja, pennut nimetään perhosten mukaan. Onhan Eila koulutettu etsimään perhosten toukkia ja koteloita: perhoskoira siis itsekkin!

Latinalaisia nimiä, perhosten sukunimistä: Naenia, Narraga, Narycia, Nemophora, Nerium, Noctua, Nola, Nonagria, Nothocasis, Nudaria, Nycteola, Nymphalis... lajinimistä ehkä kivempia: Nadeja, Nana, Napi, Nastes, Nebulata, Nebulosa, Nemoralis, Nemorosa, Nemorum, Nerii, Neurica, Neustria, Nexa, Ni, Nicias, Nickerli, Nigra, Nigrita, Nigrofusca, Nigropunctata, Niobe, Nitida, Nobiliaria, Noctualis, Nodicolella, Norna, Notata, Notatella, Notha, Nubigera, Nupta... katsotaan mitä näistä saadaan aikaiseksi ;)

BioSensor ohjelma pennuille on jo aloitettu ja vielä sitä on viikon verran jäljelläkin :) Pennut ovat myös 1kg painorajan saavuttaneet. Ihanat möhköfantit!

15. helmi, 2016