Kennel Brufinn

Blogi

Mustiina tuli alkuviikosta luokseni jo totuttelemaan laumaan ja ympäristöön (vaikka paikka ja koirat sille kovin tuttuja ovatkin). Tänään kävimme tiineysröntgenissä ja 10kpl masussa näkyi pentuja vaikka maha ei minun silmääni ole suurensuuri. Nyt toivotaan että ensi viikolla synnytys menee hyvin ja saadaan pennut terveinä ja elinvoimaisina maailmaan. Nyt näyttäisi siltä että voisin vielä ainakin jokusen alustavan urosvarauksen tähän yhdistelmään ottaa. Minut tavoittaa parhaiten klo:18-20 välillä iltasella. Yhdistelmästä lisätietoja: Litterplans/pentuja -> Mustiina&Heikki

Pentutreffit

- Brufinn L- ja K-pentujen treffit pidetään 8.11, paikka vielä avoin, ilmoitan sen lähempänä, mutta kuitenkin Kanta-Hämeessä!

- Brufinn J-pentujen toinen pentutapaaminen Rengossa 14.11, lisätietoja lähempänä. Myös ne L ja K- pennut tervetulleita jotka eivät pääse 8.11 treffeille!

4.10 Viime viikonloppuna näin extempore tyyppisesti Brufinn D-pentuja 6/9. Olipa kiva nähdä kaikkia! Salli oli emäntineen juuri etelässä käymässä ja sovimme sitä kautta nopealla tahdilla tapaamisen kun en ole tyttöä nähnyt sitten pentulaatikon. Tapasimme Tervakoskella Kreetan luona missä nämä pennut ovat myös syntyneet. Siellä oli myös mamma Tuikku ja puolisisko Taika nähtävillä, omakin laumani oli mukana. Toimimme nyyttäriperiaatteella ja ihania herkkuja kaikki toivatkin mukanaan! Koirat saivat vapaana temuta aidatulla pihalla ja me höpöttelimme niitä näitä vaihtaen kuulumisia. Vietimme oikein mukavan päivän!

Tullilta on tullut kuulumisia Brufinn Icehash "Sälli" pojasta, se on aloittanut treenin oman ohjaajansa kanssa, siitä tehdään Tornion tulliin huumekoira. Kodin mukaan: "Sälli on oikein ihanaluonteinen poika. Reipas, rohkea ja sosiaalinen. Hyvin sulautunut muuhun laumaamme ja leimaantunut mieheeni, eli työkaveriinsa"

4.10 Viime viikonloppuna käväisivät Brufinn Firs In Line"Ira"& Ulla sekä Brufinn Ice Storm "Meeko" &Hanne taippareissa ja hienostihan se meni molemmilla, tulos NOU1! Paljon Onnea!!

25-26.9 Brufinn Barcelona "Demi"&Ulla, Nome-A kaksipäiväinen KV-koe A2 - very good, Ensimmäinen virallinen lämpimän riistan koe ja vielä kaksipäiväinen Kansainvälinen koe ja heti hieno tulos A2 = Very Good!! Paljon Onnea!

5.10 Meillä kävi silmäpeilauksessa Braastad "Taika", Colas Elvie "Elvi" ja Brufinn Bloomington "Brim", kaikilla todettiin silmät edelleen terveeksi! Hieno homma.

28.10 on sitten Brufinn H ja Ice- pentusten viralliset kuvaukset Helsingin Mevetissä, niitä jännitetään. Ensimmäinen H-pentu "Elli" on jo kuvattu terveeksi, upea juttu. Onnea omistajille!

7.10 Keskiviikkona näimme perustottelevaisuus/nometoko "ryhmän" kanssa ensimmäisen kerran ja tavoitteena olisi nähdä joka keskiviikko kirstulan kentällä samoissa merkeissä niin kauan kuin säitä riittää, toivottavasti ei kauheita pakkasia tulisi niin valaistulla kentällä näkee kyllä tehdä pentujen kanssa. ALO-ryhmän kanssa emme ole päässeet vielä aloittelemaan enkä osaa luvata nyt milloin pystyn sitä alkaa luotsaamaan. Minulta hajosi auto viikko sitten ja sitä ei enää nyt lähdetä korjaamaan joten on uuden auton oston paikka, murrrr....Ennen kuin autoasia on kunnossa en uskalla luvata mitään suuntaan tai toiseen, Mikon autolla tällähetkellä mennään, mutta en voi viedä hänen autoaan joka viikonloppu johonkin omiin menoihini.

10.10 Huomenna on Hyvinkäällä labbisten erkkari ja sinne menemme monen kasvatin kanssa. Huomenna nähdään! 11.10 Sunnuntaina on sitten Myran eka VOI-startti...uuh saapa nähdä. Naisten hakuun olen vielä Myran ilmoittaunut ja marraskuussa harjoitus A-kokeeseen. Mutta sitten alkaisi syksy olemaan paketissa. Ensi keväänä sitten lisää nomea Brimin ja Myran osalta. Elvin kanssa olisi tarkoitus yrittää mejää.

Talven yli on Hämeenlinnassa hyvät mahdollisuudet treenata esim valjakkohiihtoa koiran kanssa (ei minun lajini) ja maanantaisin on Ahvenistolla muistaakseni Hämeenlinnan kennelkerhon järjestämiä ohitusharjoituksia ennen hiihtokautta, siinä kun tärkeää että koira osaa juosta muiden ohi niistä häiriintymättä. Ohitusharjoituksiin pääsee mukaan muutkin kuin lajin harjoittajat, ne ovat hyvää treeniä kaikille!

9. loka, 2015