Kennel Brufinn

Blogi

Meaninful Of Mysterious Pride "Heikistä" tulee jälleen isä kun "Mustiina" Coriander's Summerwind on todettu tiineeksi. Pennut syntyvät lokakuun puolessa välissä ja ovat luovutuksessa joulukuun alkupuolella. Odotan reippaita mustia pentuja harrastukseen ja/tai metsästykseen/työkoiriksi soveltuvaksi. Näitä pentuja ei myydä pelkästään perhekoiriksi, vaikka molemmat vanhemmat tulevatkin hyvin toimeen lasten kanssa. Kuvassa: Mustiina perheen pojan kanssa.

Otan pentueeseen vielä vastaan alustavia varauksia. Lisätietoja: Mustiina&Heikki

"Nipsu" FI JVA Brufinn Tempranillo & Markus käväisivät FI JVA tittelin jälkeen vielä nome-b kokeessa 19.9 ALO2- tuloksen verran, ahkera pari! Paljon Onnea, hieno suoritus.

Tuomarina: Tobina Nyman

Haku: Lähtee innokkaasti hakuun, kattaa hyvin alueen. Tekee itsenäistä työtä.

Ohjattavuus: Selvittää ohjaustehtävän, mutta toivoisin selvästi selkeämpää käskyjen kuuntelua, erkanee oikealle aika pitkälle ennenkuin päättää kuunnella ohjaajaa.

Paikallistamiskyky: Selvittää kaikki kolme 1-markkeerausta määrätietoisesti.

Jäljestämiskyky: -

Muut ominaisuudet: Tarkkaavainen ammuttaessa, ui hyvin

Yleisvaikutelma: Työskentelyn haluinen koira, joka selviytyy melko mukavasti koko kokeesta. Tänään pienet puutteet ohjattavuudessa ja luovutuksissa pudottaa parhaimmalta palkinnolta.

Kotona on nyt ollut rauhallista ja Brimiä ja Myraa olen treenannut ahkerasta. Myran kanssa on vielä pari VOI-starttia luvassa ja sitten jäädään treenaamaan puutteita ensi kevään kokeita varten. Brimillä ei ole enää tänä vuonna kokeita, mutta harjoittelemme jo nyt ensi vuotta silmällä pitäen. Pikku Dopey kulkee kaikessa mukana. Sen kanssa otetaan pientä treeniä päivittäin. Dopeylle opetan luoksetuloa, ruokakupilla eteenlähetystä (=linjaa), esineiden kantamista lähelläni ja välillä käteen luovutusta kiitos sanalla. Otamme myös kontakti harjoituksia = katsekontakti ja sivulle tuloa (=perusasentoa). Emme ota vielä noutoja, koska niiden kanssa ei ole mitään kiirettä. Dopey on kyllä oikein ihana pentu. Emänsä poika ja tykkään siitä kovin!

Marraskuulle pyrin saamaan järjestettyä K&L- pentujen pentutreffit! Infoa tulossa piakkoin!

Olen tekemässä kennelin tekstillä: Brufinn Labradors lippis ja mahdollisesti pipo tilausta. Jos olet kiinnostunut "kennel"piposta tai lippiksestä niin laita viestiä. Viikonlopun aikana selviää mallit ja hinnat ja värit jne..

25. syys, 2015