Kennel Brufinn

Blogi

Muokattu: Tämän tuloksen olin ajatuksissani unohtanut mainita: 30.8 Mejä:

- AVO1, luokkavoitto Brufinn Groovy Metal "Romi". Paljon Onnea omistajille, aivan mahtava eka startti mejässä! Elvin (Colas Elvie) poika Romi käväisi isäntänsä kanssa mejä kokeessa ja tulos ei olisi voinut olla parempi! Tämä onkin Elvin lapsille ensimmäinen mejä tulos!! Onnea

 

Eipä ollut huono viikonloppu tämäkään tulosten osalta. Lauantaina tosiaan "Paukku"Brufinn Fire Cracker sai näyttelystä metsämiehen sertin eli KÄY-H:n!

 

Sitten sunnuntaina Brufinn Ice Queen "Quinn"&Jukka jäljestivät toisen AVO1 tuloksen mejästä ja siirron VOIVOI-luokkaan! Hienoa työtä vain 11kk ikäiseltä typykältä.

 

Nomessa Brufinn Barcelona "Demi"&Ulla jatkoivat upeaa yhteistyötään saaden toisen VOI1-tuloksen, joten sitä kolmatta odotellessa.. että voi alkaa sovitteleen Demin nimen eteen FI KVA titteliä. Halkean ylpeydestä, olette niin mahtava pari!

Tämän viikonlopun lottovoitto oli kuitenkin Brufinn Tempranillo "Nipsun"&Markuksen hieno jäljestys urakka. Niin ne pojat porskutti kolmannen VOI1 tulokset ja FI JVA arvon Nipsun nimen eteen. Vähänkö olen teistä ylpeä!!!

Ja mikäänhän noista saavutuksista ei taaskaan ole mitenkään minun ansiotani vaan taitavien ja ahkerien kasvatin omistajien! Tuhannesti Onnea kaikille, Nipsu ja Markus olivat nyt sitten kolmas Brufinn valio tähän vuoteen...ei hullumpi kesä!

7. syys, 2015