Kennel Brufinn

Blogi

Super viikonloppu takana. Kiitos Vera yöpaikasta ja seurasta to-pe ja tietty Heikin lainasta, olipas mukava nähdä myös vilkas ja ihana 3kk ikäinen sijoitusnarttuni Brufinn Looking Lovely "Louna" (Hertan&Heikin lapsi) ja tietty Hanna&Lauri. Ihanainen Heikki (Meaningful Of Mystirious Pride) on nyt palautettu riiausreissulta kotiinsa. Mustiinan kanssa synkkasi oikein hyvin :)

Pe-su vietimme sitten Rautalammilla super seurassa, kiitos Sari&Jakke, Niina&Kaitsu että pääsimme mukaan! Meillä oli tarkat ampujat, kiitos hienoista tilanteista ja mukavasta seurasta: Kaitsu, Ykä, Tommi ja Ville. Myra oli super ja olisi saanut jäädä sinne, tuli myös kutsu tulla uudestaan -varmasti tullaan. Myös Myran tytär Hertta (B Bremen) Sarin kanssa toimi loistavasti ja sai linnut talteen, Brim oli harjottelemassa kun mamma Myra hoito suurimman osan tilanteista. Myös Brim sai kuitenkin pari kivaa noutoa. Elvi sai pari haastavaa noutoa jotka suorittu kunnialla. Hienot rekut!

Sunnuntaina kotiinpäin ajaessa kävimme vielä moikkaamassa Brimin (FI VPVA B Bloomington) pentua 10kk ikäistä Kymppiä&Saria laumoineen (Brufinn Iceman). Upea nuori koira, paljon emäänsä, mutta myös hienoa isäänsä! Kiitos kahveista Sari! Siitä olikin mukava lähteä ajelemaan takaisin kotiin ja kohti arkea!

Mustiina on osoittanut tiineyden merkkejä jo nyt pari viikkoa astutuksesta, joten hyvältä näyttää. Alustavia varauksia ja kyselyitä otan vielä tähän yhdistelmään vastaan. Tästä seuraavat Brufinn pennut aikaisintaan syksy 2016. Lisätietoja: Mustiina&Heikki

Omien rekkujen kanssa on tänä kesänä vielä suunnitelmissa pari nome-b koetta. Sitten kausi alkaakin olemaan paketissa jossen sitten innostu loka/marraskuussa osallistumaan vielä Brimin kanssa pariin WT-kisaan. Nyt kuitenkin keskityn Myraan ja olenkin sen ilmoittanut meidän ensimmäisiin VOI-luokan startteihin, hui! Saas nähdä pysyykö koira räpylässä...mutta jos en nyt starttaa niin tuskin ikinä uskaltaudun VOI-luokkaan edes kokeilemaan. Brimin tämän kesän tavoite täyttyi nome-b AVO-luokan tuloksella (AVO3) ja se tärkein Suomen vesipelastusvalio titteli. Ensi kesänä ehdimme sen kanssa kyllä sitten enemmän nomeilemaan ja vepeilemaan. Elvin kanssa pitäisi aloittaa uusi aluevaltaus: mejä...kunhan vain omistajan saisi lajista innostumaan. Jos joku ahkera on harrastuskaveria vailla niin Elviä saa kyllä lainata jälkiharrastuksiin!

Muutamat kasvatit ovat käyneet "kotikäynnillä" ja ollaan katsottu jokaisen tasonmukaista treeniä/harkkaa. Elvin viimeisimmän pentueen sijoitusnarttu Hertta kävi viikolla ja se onkin oikein mukavan tuntuinen tapaus. Ihana juniori jossa on paljon potenttiaalia! Näitä yksittäisiä käyntejä sovitellaan menojen mukaan. Mielelläni autan aina kun vain itsellä on aikaa, mutta omakin aikani on rajallista joten joskun joudun sanomaan että valitettavasti nyt ei käy. Sen sijaan puhelimitse ja sähköpostitse vastailen kyllä ja ohjaan hakemaan lisäapua kipeimmin sitä tarvitseville.

Tapahtumia:

28.10.2015 klo:18.00 Olen varannut Brufinn H ja I-pennuille joukkokuvausajan Helsingin Mevet eläinlääkäriin. Tarkemmat tiedot: Ajankohtaista

4. syys, 2015