Kennel Brufinn

Blogi

10.8 tänään alkoi metsästyskausi 2015 Kyyhkystyksellä, hyvää mettästyskautta kaikille kasvateilleni!

5.8 Ensiksi Onnea meidän eläkeläinen: Countrylove's Nalt Treasure "Brutus", täytti kunnioitettavat 9vuotta ja kävimme herraa eläkekodissaaan Riihimäellä lauman kanssa juhlistamassa. :)

Kenneltreffeistä:

Sitten ISOT kiitokset kaikille Brufinn kenneltreffeillä 25-26.7 olleille koirakoille! Mahtava porukka ja viikonloppu. Lämpimät kiitokset myös meidän huippukouluttajille: Maarit Tikkanen ja Satu Virtaranta.

Ainoa mikä harmitti niin se etten kerennyt millään kaikkien kanssa seurustelemaa niin paljon kuin olisin halunnut. Ehkä sitten seuraavalla kerralla! Toivottavasti myös te kaikki viihdyitte, puitteet olivat mahtavat: Wuolteen kartanon maisemissa! Majoitus ja ruokailut olivat myös hyvät, tätä voidaan miettiä uudestankin paikkana! Saimme maastoina käyttää myös Laura Alastalon Hauhon maita, kiitos Laura taas vieraanvaraisuudestasi! Lauantaina meitä helli ihana aurinkoinen sää, sunnuntaina sitten satoikin, mutta pääasia että oli mukavaa edes lauantaina :D

Pidin vielä lauantaina kenneltreffien yhteydessä Elvin Brufinn J-pennuille pentutapaamisen niiden ollessa nyt 5kk ikäisiä. Harmikseni paikalle pääsi vain 2/8 pennusta, mutta sitäkin mukavammat treenit meillä sitten oli. Paikalle pääsivät urokset Ruttu ja Levi emäntineen. Otimme riistaan tutustumista: lokki&vesi, pienen kanijäljen ja varistakin vielä kannettiin. Oikein mukavasti meni molemmilla, riistaviettiä löytyy. Pojat olivat hyvin erimallisia, mutta molemmat aivan ihanan luonteisia! Kiitos kun pääsitten Katri ja Minna koirinenne paikalle, toivottavasti näen myös Rutun vielä uudestaan :)

Pennuista:

19-31.7 Myran ja Hertan Brufinn K ja L-pennut lähtivät myös omiin koteihinsa. Paljon Onnea matkaan jokaiselle pikkupennelille! Kuvia ja kuulumisia on tullut kaikilta ensimmäisiltä vuorokausilta/viikoilta ja näyttäisi että mukavasti on yhteinen taival jokaisella pennulla lähtenyt uuden omistajansa kanssa käyntiin. Se on aina mukava kuulla ja erityisesti lämmittää aina se että siihen omaan pentuun ollaan tyytyväisiä. Itselleni jäi nyt sitten Myran poika: Dopey ja ainakin toistaiseksi pidän pennusta valtavasti. Uroksen jättäminen sinänsä oli minulta aika rohkea veto kun en ole ajatellut urosta kotiin jättää, mutta tässä pennussa vain oli sitä jotakin. Ja ainakin toistaiseksi se on ollut juuri sellainen mitä siitä jo pentulaatikossa ja testeissä näinkin.

Suunnitelmia:

Pentujen jälkeen pidin 2 viikon mietintä tauon ja samalla tutustuin omaan pentuuni. Nyt on pentusuunnitelmat tehty syksyä/talvea varten ja niistä voi lukea lisää: Litterplans/pentuja

Yhteistreeniä aloitellaan taas syyskuussa 1-2 kertaa kuukaudessa viikonloppuisin. Pyritään kokoamaan suunnilleen samantasoinen ryhmä: esim. ALO-luokkaan tähtäävät niin voidaan hiukan paremmin syventyä jokakerralla säännöllisesti koirakoiden eteenpäin viemiseksi. Lisätietoja tulee: Tapahtumat 2015

Brufinn Ice ja H-pennuille järjestetään joukkokuvaus Helsingissä lokakuussa. Lisätietoja: Ajankohtaista

1-2.8 viikonloppu

- Labradorinnoutajien Derby ja Mestaruus! Derbyssa starttasi Brufinn Fist In Line "Ira" ja Ulla Vahla (pisteet: 20, 0, 16, 16) Harmittava nolla vesirastilta, mutta muuten todella mukavat pisteet. Siitä on hyvä jatkaa. Olen niin ylpeä että uskaltauduitte kokeeseen mukaan! Mestaruudessa kisasivat Brufinn Barcelona "Demi" ja Ulla Pihlaja, tällä kertaa kokemusta karttui, kaikki damit ylös kyllä mutta työvoittoja, joten pisteet eivät riittäneet finaaliin. Ihana kuitenkin että kasvattini nimiä näkyy näissäkin listoissa, itse en tiedä uskallanko omilla koirillani ikinä näin hienoihin arvokisoihin vaikkakin ovat epävirallisia :)

2.8 Pidettiin myös Labradorinnoutajien vepemestaruus Lopella. Brim räpiköi ohjaajan mokien takia VOI2 (88/100p) tuloksen ollen tällä tuloksella myös rotumestaruuden kolmas = RM3. Vielä saadaan odottaa sitä viimeistä VOI1..kyllä se sieltä vielä :) Rotumestaruuden vei hienosti VOI1 tuloksella ja toisella sellaisella Saksian Dirty Dance "Laku" ja Kyllikki Heinä. Paljon Onnea Kyllikki ja 9v Laku poika. Vielä siitä tänäkesänä leivotaan vepevalio!

15.8 pidetään Koirauinnin SM-kisat. Meillä on siellä Brufinn Dark- joukkue: Urho&Kyllikki, Osku&Mia, Nelli&Erika - pitämässä Brufinn lippua korkealla ja viettämässä samalla myös mukavaa päivää yhdessä! Harmi etten itse pääse mukaan.

15-23.8 välisen ajan lomailen Turkissa, joten sinä aikana minua ei saa kiinni. Kiitos kaikille jotka tarjoutuivat hoitamaan koiriamme, niin monet tarjoukset lämmittivät mieltä!

10. elo, 2015