Kennel Brufinn

Blogi

Pahoittelen nyt tätäkin kautta etten ole kaikkiin pennuista kiinnostuneisiin yksinkertaisesti kerennyt olemaan yhteydessä. Nyt sunnuntaina on ensimmäinen "normaali" päivä. Torstaina oli ystävän koiran astutus reissua josta olin vasta yhden toista maissa kotona. Keskiviikkona autosta oli mennyt laturin hihna joka vaihdettiin, mutta tällä reissulla meni sitten ohjaustehostin, plaah!

Joten auto pois käytöstä, perjantaina oli ystävän häät Seurasaaressa. Sitten minua ilahduttikin vatsatauti joka tuli yks kaks yllättäen, mutta onneksi hävisi myös melkein yhtä nopeasti! Lauantai meni siis toipuessa tästä.

Tekemistä on riittänyt ihan vain siinä että olen saanut emät ja omat koirat huollettua sekä palloteltua jokaista pentua joka päivä :) Onhan tässä hommaa ;) Ensi viikolla pennut saavat ensimmäisen matokuurinsa sekä Myran pennut saavat alkaa maistelemaan jauhelihaa josta pikkuhiljaa siirrytään kiinteään ruokaan. Kaikkien pikkukynnet leikkasin tänään, pentukansiot sain valmiiksi ja sain vastailtua kasaantuneisiin s-posteihin.

Ensi viikolla tulevat myös ensimmäiset pennun katsojat käymään, Myran pennuilla onkin jo jalat alla, silmät ja korvat auki ja leikin alkeet ovat menossa! Hertan pennut availevat silmiään ja kokeilevat tassujaan pikkuhiljaa. Mainioita tapauksia kaikki!

Vapaana on vielä molemmista pentueista yhdet urospennut! Joten jos olet kiinnostunut pennusta niin tänään su ja huomenna ma minut saa vielä hyvin puhelimella kiinni, sitten seuraavan kerran torstaina puhelimella helposti, s-posti on paras vaihtoehto laittaa ensi infot ja kyselyt itsestä niin otan yhteyttä heti kun kerkeän.

Lisätietoja:

21. kesä, 2015