Kennel Brufinn

Blogi

Tuloksia:

24.5 Brufinn Bonavista "Bona"& Jukka, mejä: VOI1 -> FI JVA Brufinn Bonavista, Onnea!!!

Bona jäljesti tänään omistajansa Jukka Ylätalon ohjauksessa kolmanne VOI1 tuloksen ja nyt Bonaa voidaan tituleerata FI JVA Brufinn Bonavista!! Ensimmäinen valio kasvattini! Olen niin ylpeä ja onnellinen! Kiitos Jukka ja taitava Bona!!!

G-pennuista on käynyt kuvilla nyt useampi ja hyvin tuloksin, kennelliiton lausuntoa odotellaan vielä! Brufinn Groovy Reggae "Remu" ja Brufinn Groovy Soul "Muru" kävi kuvilla, silmät, lonkat ja kyynärät lähtivät terveenä kennelliittoon. Jeee!!!

Bengt oli startannut "Beckin" Brufinn Blackburn kanssa huhtikuussa ensimmäisen kerran nome-b ALO-luokassa. Heti napsahti ykköstulos = ALO1, Onnea Bengt&Beck!

Pari F-pennuista käväisi noutajien taipumuskokeessa. Brufinn FirstOneFor Lekking "Eka"&Tommy hienosti NOU1 pirkanmaalla, Onnea!!! Brufinn Fun To Watch "Lara"&Heidi tällä kertaa NOU0, riistatreenit jäi talven jäljiltä tekemättä ja ei mennytkään ihan niinkuin oli suunniteltu. Uutta matoa koukkuun!

Brufinn Dark Side "Osku"&Mia käväisivät molempien ensimmäisessä mejä kokeessa saaden heti AVO2 tuloksen, Jee, Onnea! Siitä se sitten lähtee. Tuomari oli kehaissut että on hieno jälkikoira!

Taipumuskoekurssi alkaa olemaan lopuillaan. Meillä on ollut mukava porukka ja taitavia koiria. Katsotaan josko syksymmällä taas jotakin kurssia! :)

Huomenna Myran kanssa tiineysröntgeniin jossa selviää tulevien pentujen määrä: Myra&Tweed

Hertta on myös tullut jo nyt kasvattelemaan massuaan meille, tottumaan talon toimiin ja odottamaan parin viikon päästä omaa H-hetkeään! : Hertta&Heikki

Jänniä aikoja!!

24. touko, 2015