Kennel Brufinn

Blogi

29.3 käväisimme kasvattien kanssabnäyttelyssä - tarvittavat tulokset saatiin kasaan seuraavasti, arvostelut olivat mukavia kaikilla.

Turku KV-näyttely, Tuomari Tony Rainey, Irlanti

Brim (Brufinn Bloomington) KÄY-H
Mustiina (Coriander's Summerwind) KÄY-H
Lara (Brufinn Fun To Watch) JUN-H
Urho (Brufinn Dark Dance) NUO-H
Nelli (Brufinn Dark Beauty) NUO-EH
Muru (Brufinn Groovy Soul) JUN-H
Dino (Brufinn Groovy Swing) JUN-EH
Leo (Brufinn Groovy Breakbeat) JUN-ERI, JUK3
Nero (Brufinn Groovy Blues) JUN-ERI JUK2

10.4 Myra (Lekking After Mystinia) täytti 5 vuotta! Onnea mun mussukka!

Brim (Brufinn Bloomington) palkittiin Auran Nuuskujen 2014 vepe-tulokas pystillä! Mahtavaa, saman pystin sai sen emä Myra vuonna 2013. Jalanjäljillä siis mennään :)

11.4 Pälkäneellä PirkanDameissa Brufinn joukkue. Ira&Ulla, Lara&Heidi, Urho&Kyllikki sekä KHN:n joukkueessa vielä Mustiina&Eve, Tyyne&Emilia sekä yksilökisassa Aamu&Emilia. Tämä on dameilla tehtävä leikkimielinen kisa johon olen joka vuosi kannustanut kasvatinomistajiani osallistumaan! Mukava tapahtuma kaikenkaikkiaan eikä tarvitse olla kokemusta mistään täälä sitä saa :)

Brufinn joukkueella meni oikein mukavasti, paljon hyvää ja jonkin verran petrattavaakin tietysti jäi, mutta hyvä niin. Nyt tietää mihin alkaa panostamaan enemmän :) Kiitos mukavasta seurasta mukanaolleille!

Samana päivänä kuului Oulusta Merjalta mukavia uutisia. "Rilla" Brufinn Black Tickle & Merja olivat Oulun Seudun Noutajakoirayhdistyksen epävirallisessa Hankinomessa ALO- luokassa jaetulla 1 sijalla pistein 60/60. Ei paremmin olisi voinut mennä, isot onnittelut taitaville!!!

Aika kiireistä on viime viikko ollut. Heikki ja Hertta ovat olleet minun luonani pääsiäisestä lemmenlomalla. Hertta on nyt astutettu 7-10.4 Heikillä: Hertta&Heikki

Myra palasi myös lemmenlomaltaan Belgiasta tiistaina 7.4 - lento oli taas mennyt hyvin ja koira oli oma itsensä. Nyt jäämme jännäämään molempien tyttöjen tiinehtymistä.

Viime viikon meillä oli myös hoidossa ihanainen Meeko poika eli Brufinn Ice Storm. Aivan mahtava 6kk ikäinen veijari. Kiltti, leikkisä ja hyvin tottelevainen. Hyvin olet Hanne tämän pojan tavoille opettanut. Aivan mahtava, helppo pakkaus niin kuin äitinsä Brim.

Hertta & Myra lähti Hertan kotiin perjantaina (Myra rauhalliseen hoitoon) ja Heikin vein Veralle lauantaina PirkanDameihin. Niin ja Meekokin lähti perjantai iltana kotiin. Vaihdossa sain hoitoon Lauralta Elvin edellisen pentueen isän Väinön ja niiden yhteisenpojan Sörenin. Nämä ruskeat pojat lähtevät perheen palatessa Irlannin lomalta perjantaina. Brim meni jo 5.4 Kreetalle Tervakoskelle hoitoon ettei Heikin pää sekoitu sen juoksutuoksuista. Ja loma Brimillä jatkuu vielä tämän viikon Kreetan tykönä.

Sunnuntaista 5.4 alkaen on ripottain lähtenyt myös Brufinn J-porukkaa omiin koteihinsa. Täälä kotona odottaa enää Brufinn Joyous Mind ja Brufinn Jouful Heart kotiin lähtöä tämän viikon lopussa. Aivan ihania pentuja ovat, mutta aivan ihanaa että niitä on enää kaksi mussukkaa jäljellä - nämä vielä hallitsee hyvin :) Tämä pariskunta onkin seurannut minun mukanani vähän kaikkialla. Ihanat ja avoimet/rohkeat mussukat. Pian on talo kokonaan pennuista tyhjä! Toivottavasti kesällä saamme mustia mönkiväisiä Myralta ja Hertalta.

12.4 Kävimme Brimin kanssa KHN:n järjestämässä Tomi Sarkkisen koulutuksessa. Brim oli AVO/VOI luokassa. Meitä oli 5 tyyppiä koirineen mukana, kiva porukka ja mahtava koulutus jälleen kerran. Taas saatiin hyviä neuvoja takataskuun!

Nyt viikonloppuna 18.4 olisi tarkoitus järjestää nome koulutusta taas kasvateille. Sitten sunnuntaina 19.4 menen Brimin kanssa Suomen Noutajakoirajärjestön MH-luonnekuvaukseen Hauholle. Jännää, en ole ennen tässä testissä minkään koiran kanssa ollutkaan. Brim on ilmoitettu myös 10.5 nome-B AVO-kokeeseen ja Mustiina 9.5 nome-b ALO kokeeseen Hauholle. Molempia ohjaan minä ;) Mustiina on tulossa myös vappuna meille hoitoon joten treeniä on luvassa koirille.

Vappuna voisikin treenata ihan porukassa - pidetään vapputreenit? Jos porukkaa saadaan kasaan?

13. huhti, 2015