Kennel Brufinn

Blogi

Tiistaina sitten lähdimme koko köörin kanssa ystävän luokse Riihimäkeen kyläilemään. Samalla reissulla haimme Brimin kotiin. Kiitos Sari&perhe Brimin hoidosta viikonlopun ajan!

Riihimäelle ajaa noin 30min ja pennut matkustivat takarontissa häkissä. Nukkuivat koko matkan molempiin suuntiin, itse "kohteessa" viihdyimme 4 tuntia. Kävimme siis Hertan ja Brutuksen omistajien luona mistä Brimikin sitten tuli hoidosta kotiin. Ensin tallustelimme hetken pihalla ja sitten kannoimme koko pentulauman sisälle taloon. Uusi ympäristö tai laminaatti lattia ei tätä jengiä saanut hämilleen vaan häntätötteröllä lähdettiin tutkimaan paikkoja, leikittiin/remuttiin ja välillä kuukahdettiin nukkumaan. Hyvä ensi kosketus autoiluun ja uuteen paikkaan siis pennulla takana. Oudot aikuiset koirat eivät niitä myöskään saaneet hämilleen olihan tietysti emä Elvi vielä turvana mukana. Herttaan ja Brutukseen tekivät pennut kovasti tuttavuutta ja ihmiset olivat ihania, Saana tytöä oli mukava purra ja repiä vaatteista. Brutus herra oli sitä mieltä että mitä nopeammin nuo vekarat lähtevät sen parempi ja se menikin rauhallisempaan paikkaan nukkumaan. Brutus on minun laumani kaikki nartut joutunut kasvattamaan niin kai se ajatteli että eiköhän se riitä, pitää tänne eläkekotiinkin tuoda noita haisevia pikkuotuksia vanhaa herraa häiritsemään :)

Mukava ilta oli meillä kaikilla ja kun kotiin pääsimme, pennut saivat ruuan ja uni maistui! Virheitä pikku otuksia nämä 5,5 viikkoiset ovat!

25. maalis, 2015