Kennel Brufinn

Blogi

Viikonloppuna piti taas hulinaa. Perjantaina Myran kanssa oltiin KHN:n toko harkoissa ja niinkuin aina: meillä on mukavaa yhdessä. Myra jaksoi namien toivossa tapittaa mua koko tunnin :)

Lauantaina meillä oli kasvattien kanssa yhteistreenit. Paikalla Nipsu&Markus, Aamu,Tyyne&Emilia, Osku&Mia, Urho&Kyllikki, Mustiina&Eveliina sekä Dior&Heta ja käväisivät Taika, Tuikku&Kreettakin. Kreetalla oli taas mukanaan kahvia ja makeaa sekä Kyllikillä kahvia ja suolaista: nam! Ihan näiden herkkujen takia meillä on aina ihan parhaat treenit :D

Otimme hakua ja linjaa jokaiselle yhteistreeninä, mukavasti meni ja tuli siinä hyvin malttia treenattua koirille kun kuitenkaan ei ollut "kuuma" tilanne eli mitään ei heitelty toisten koirien nähden. 

Treeneistä miltei suoraan lähdin ajamaan Porvooveen siskon tytön: Helmin 4v prinsessa synttäreille. Oli prinsessa kakku ja Barbeja ja ja ja. Synttärisankarilla myös kaunis mekko päällä :)

Sieltä sitten illaksi kotiin. Mikko hoiti Elvin ja vaavit lauantain osalta, kiitos siitä!

Sunnuntaina olimme Hertan&Sarin kanssa Pihlajan Ullan ALO-treeneissä Espoossa. Paljon tuttuja paikalla. Oli mukava nähdä myös kasvatinomistajia sielläkin: Ilo&Heidi sekä Hippi&Kari - C-pentueesta. Ullalla on Hertan ja Brimin sisko Demi joten senkin näin. Mukava porukka ja mukavat treenit, Brim teki oikein hyvin, vielä tulee kuitenkin seuraamista esim harjoitella..Brim on ollut tässä hiukan väliinputoaja enkä ole seuraamispaikkaa sille tarkasti opettanut...nyt sitten pitäisi aloittaa koska ärsyttää itseä sen jätättäminen.

Elvin vaavit täyttivät sunnuntaina 22.2 - 1 viikon. Tänään maanantaina kaikki mörssärit ovat tuplanneet syntymäpainonsa jotka olivat 405-505g välillä, joten vaavit painavat nyt 880-1100g välillä. Ne ovat isoja, pulskia ja lepposia tyyppejä! Maitoa riittää ja ne ovat kovin tyytyväisen oloisia, äiti hoivaa, antaa lämpöä ja ruokkii joten niillä on kaikki asiat oikein hyvin. Bio-Sensor ohjelma:Bio-Sensor ohjelma käydään jokaisen pennun kohdalta läpi päivittäin vielä hiukan yli viikon ajan. Tänään pennuilta leikattiin myös kynnet ensimmäisen kerran. Ovat nuo niin syötävän suloisia että tekisi mieli pussailla niitä vain kokoajan <3

Muu lauma ottaa nämä jutut jo rauhallisesti. Sekä Brimillä että Myralla on molemmilla ollut omat pentueet niin ne tietää mikä on homman nimi. Niillä ei ole mitään asiaa keittiöön missä pentulaatikko sijaitsee, pennut pääsevät tutustumaan muuhun laumaan vasta noin 4 viikon ikäisenä. Sitä ennen Elvi mammalla on täysi rauha hoivata vaavejaan. Sen verran minulle on hyötyä Myrasta ja Brimistä että liikahdan pentulaatikon puolelle vasta niistä vaavien kitinöistä mistä ne liikahtavat huolestuneesti myös sinnepäin. Eipä vaaveilla mitään hätää ole tällöinkään ollut mutta joku pennuista on ollut Elvin seläntakana kulmassa mistä ei ole päässyt pois tai vastaavaa ja silloin olen hiukan avittanut, muuten saavat ihan itse etsiskellä reittinsä mamman tisuille!

Pian niillä aukeaa silmät ja ne mönkivät menemään omin jaloin. Pian näemme myös varaajien kanssa ensimmäisen kerran. Sitä odotellessa voitte seurailla lisäämiäni kuvia pennuista: Kuvia Elvin pennut  sekä muutamia Youtube videoita pentujen omilta sivuilta: Elvi&Patu&Jeppe

Sijoituskotia etsii edelleen yksi tytöistä. Vielä en tiedä tuleeko sijoitustyttö olemaan ruskea vai musta. Voimme miettiä sitä sitten sopivan sijoituskodin ilmaantuessa.

23. helmi, 2015