Kennel Brufinn

Blogi

Brufinn J-pentue syntyi 15.2 - saimme 8 pentua: 5 urosta (1 ruskeaa, 4 mustaa), 3 narttua (1 ruskea, 2 mustaa). Valitettavasti 2 pentua menetettiin toinen synnytyi kuolleena ja toinen kuoli vain päivän ikäisena. :(

Pennun varaajiin otetaan yhteyttä lähipäivinä! Näyttäisi kuitenkin että pennut ovat alustavasti varattuja, paitsi 1 narttu (ruskea tai musta) etsii yhteystyökykyistä sijoituskotia!! Pennut ovat luovutusikäisiä 5.4 alkaen (7 viikkoisia), voit kuitenkin olla että pidän ne 8 viikoisiksi asti täälä kotona eli luovuttaisin ne vasta 10.4 pe alkaen uusiin koteihinsa, katsotaan :) Tälle pentueelle tulen tekemään Biosensor ohjelman. Pentueen kuvia tulen päivittämään sivuilleni pentueen alla olevalle välilehdelle!

-Tulipahan mieleeni kun kuulin että Labradorinnoutajakerhon geenitestien kannusterahan maksaminen loppuu tämän vuoden lopussa. Että jos teitä jotakin oma koiranne kiinnostaa testata EIC, PRA, CNM, HNPK tai SD2 suhteen niin tänä vuonna se vielä kannattaa tehdä ja tulokset lähettämällä labradorinnoutajakerholle saatte siitä vielä osan maksusta takaisinkin!

Lisää testeistä löytyy Labukerhon sivulta http://www.labradori.fi/jalostus/terveys/geenitestit/
Jos testit kiinnostaa mutta on hiukan hakusessa miten sellainen homma etenee niin minulta voi kysellä asiasta lisää - jokunen testi on tullut lähetettyä eteenpäin :)

Meillä oli viikon verran hoidossa ihanainen Ira tyttö (Brufinn First In Line), Myran pentu. Aivan valloittava tapaus, eikä ihan pienestä itseensä ottava typykkä! Oli oikein mukava nähdä kuinka hyvin se sopeutui laumaani ja kuinka kivasti se oli koulutettu. Lenkeillä mukavasti vapaana pidettävä ja luoksekutsuttava. Minä otan mielelläni kasvattejani hoitoon silloin tällöin kunhan se vain sattuu sopimaan (ettei ole liian pieniä pentuja, kiimoja omilla nartuilla jne) Minusta on ihana päästä näkemään millaisia yksilöitä pennuista on kasvanut, näenkö niiden luonteissa samaa mitä pentulaatikossa ja kuinka paljon ne muistuttavat vanhempiaan. Luonne on kuitenkin yksi tärkeimmistä jalostuskriteereistäni, niin on ihana nähdä pentuesisaruksienkin luonteita livenä.

HUOMHUOM: Brufinn Kenneltreffit pidetään Hämeenlinnassa Hauholla Wuolteen kartanolla 24-26.7.2015. Saapua voi perjantai iltana tai vasta la aamusta. Kouluttajina: Vera Hepomäki ja Maarit Tikkanen. Lisätietoja tulee piakkoin: Tapahtumat 2015

21.2 la klo:11-13.00 Paturissa, Turengissa jälleen yhteistreenit katso: AJANKOHTAISTA

7.2 Oli Brufinn H-pentueen treffit Tervakoskella. Mukaan pääsi 4 kappaletta H-pentuja: Brufinn Hephaestus "Patu"&Sirpa, Brufinn Hera "Alma"&Roosa, Brufinn Herakles "Otto"&Aarne, Brufinn Hermes "Elvis"&Katri sekä paikalla pentueen mummu "Tuikku" Evening's Kind Kybele ja emä "Taika" Braastad. Oli ihanaa nähdä nämä pennut. Niin suloisia 5kk ikäisiä vekaroita. Alma oli hyvin äitinsä oloinen kenguru jolta ei riistaviettiä puuttunut! Riista kiinnosti kovasti myös muita mukuloita. Perusasioita on kovasti tehty kotona ja niiden opettelu jatkuu, mutta oli kiva nähdä että jokaisen kanssa oli yhteistyötä treenattu! Kiitos Kreetalle tarjoiluista ja treffien pito paikasta! Pyritään pitämään seuraavat treffit huhtikuussa 2015, lisätietoja myöhemmin!

8.2 Oli Brufinn I-pentujen treffit Hämeenlinnassa. Paikalla pentueen mummu Lekking After Myrsinia "Myra", emä Brufinn Bloomington "Brim", Hanne&"Meeko" Brufinn Ice Storm, Merja, Jukka&"Quinn" Brufinn Ice Queen, Pekka&"Roma" Brufinn Ice Princess sekä Tiina&"Iisi" Sipulitee - sukua hänkin tälle koko parvelle ja sijoitusnarttuni. Iso kiitos Jukalle ja Merjalle kotinne lainasta treffien pito paikaksi! Katsottiin vähän jokaisen pennun ja omistajan yhteistyötä sekä paisteltiin makkaraa ja juotiin lämmintä glögiä, Merja oli tehnyt meille vielä herkulliset laskiaispullat kahvin kera. Kiitos kaikille paikalle päässeille, oli aivan ihana nähdä näitä pentuja! Seuraavat treffit pyritään pitämään huhtikuussa 2015. Lisätietoja lähempänä.

"Mustiina" Coriander's Summerwind on muuttanut sijoitukseen Eveliina Hostilan perheeseen Hattulaan. Mustiina sai aivan ihanan ja harrastavan kodin sekä minä sain samalla ihanan ja yhteistyökykyisen sijoituskodin koiralleni!

16. helmi, 2015