Kennel Brufinn

Blogi

Elvillä tänään 48 vuorokautta tiineyttä takana ja on se iso. Kaikki on Elville jo vähän hankalaa ison mahansa takia, lenkillä ei jaksa kuin tallustaa perässä. Voi raukkaa ja vielä olisi yli viikko odotusta edessä!

Elämä alkaa muutenkin taas voittamaan. Minulle oli todella kova paikka laittaa pikku Quinn sijoitukseen vaikka tiesinkin että oma aika ja tilat ei nyt riitä pikkuiselle. Ja tottakai helpotti se että Quinn sai maailman parhaan kodin. Nyt ei enää itketä ja elämä jatkuu. Elvin vaaveja tässä jo odotellaan että saadaan pennuntuoksua taloon.

"Mustiina" Coriander's Summerwind: Mustiina

Terveys: AA, 00, silmät ok, tulokset: NOU1

Tämä hyväpäinen ja luonteinen pian 1,5v narttu etsii yhteistyökykyistä sijoituskotia. Mustiinan kanssa tulee jatkaa harrastuksia rodunomaisten lajien parissa. - Mustiina on löytänyt sijoituskotinsa!

Myran tuleva sulhanen "Tweed" Danestone Tweed on pärjännyt valtavan hyvin viimekaudella. Tässä Tweedin tulokset:

Danestone Tweed
(Levenghyl Baccarat at Lochmuir x Tweedshot Shingle)
synt: 19/07/2011

Kausi 2014-2015

2 x 1st Excellent CACT/CACIT
4 x 1st Excellent CACT
1 x 2nd Excellent RCACT/RCACIT

ja tämän lisäksi Tweed oli myös erinomainen jahti ja metsästyskaveri koko kauden ajan.

Tweed on tällähetkellä hyvin kysytty jalostusuros ulkomailla. Olen erittäin iloinen saadessani sitä Myralle käyttää. Nyt vain Myra saisi aloittaa juoksut jotta pääsisimme Tweediä tapaamaan.

Sijoituskoirista. Brufinn Escada "Tyyne" on siirtynyt Emilia Jokelan omistukseen. Ihanaa Tyyneä jolla on superluonne ei tulla käyttämään jalostukseen toisen kyynärän ollessa 1. Harmi, mutta näin se menee. Brufinn E-pentue ovat kaikki oikein mukava luonteisiä koiria ja luonteiden puolesta ne olisivat hyvinkin jalostusainesta, mutta aina ei onnista. Onneksi tämä ei Tyynen elämää milläänlailla muuta. :)

Extempore pentutapaamiset H ja I- pennuille järjestetään tulevana viikonloppuna. Omistajille laitettu asiasta sähköpostia. Tarpeeksi osallistujia on ilmoittautunut joten tapaamiset pidetään!

Tarkoitus on huhtikuussa 2015 pitää vielä toinen tapaaminen kummallekkin pentueelle. Ilmoitan siitä lähempänä, mutta kuitenkin tälläkertaa ajoissa!

Toukokuussa aloitetaan taipparikurssi johon ensisijaisesti otetaan koiria E, F ja G-pentueista. Kurssin kertojen aikataulut ilmoitetaan myöhemmin! Kurssista otan jokaiselta osallistujalta nimellisen riistamaksun jotta saan korvattua riistat mitä kurssilla käytetään.

Pyrin jatkamaan yhteistreenejä helmikuun loppupuolella. Ilmoitan siitäkin lisää!!

4. helmi, 2015